Sziasztok! 
Most már én is leülök. A mai nap sem maradhatott volna el a boltba menés nélkül... sőt még majd most a pihenő után is át kell lépni, mert kevés a tejföl, és még mindig akad valami ami már a vásárolandó listán van....
Ilona!
Köszi a születésnapi jó kívánságokat, már át is adtam a férjemnek.
... A tortával elkészültem, de csak holnap ebéd után vágjuk fel, mert akkor lesz együtt a család! De a borsóleves és a tojásos nokedli után a sajtos tallérból már eszegettünk, mert ugye a sok munka után a fiúk kívánták a sört, ahhoz meg pont passzol is 
Ahogy olvasom Te is sok finomságot készítettél! A képeknek mindig örülünk, bármikor is érsz rá hozni! Akkor Nektek is jó ünneplést! 
Ancsa!
De csodás pünkösdi rózsát hoztál! Gyönyörűséges! 
Na ez a meleg víz hiánya mindig felháborít... mindig hiányozna, de ünnepkor meg még jobban...
Mindjárt megyek a konyhádba leselkedni! 
Lia!
Jól tettétek, hogy pihentetek, úgyis sokat dolgoztatok Ti is a napokban. A festést is elnapoltátok, úgy tűnik, hogy jó ötlet volt... A férjem nem régen jött be a kertből, mert ebéd után csak kiment, és lepermetezte a krumplit, mert már kikeltek a lárvák, és a rózsákat is meglepték a tetvek, hát azokat is lepermetezte... Reméljük, hogy nem ér ide az eső legalább 5 óra hosszáig.. egyenlőre még csak keleten vannak sötét felhők... most drukkolok, hogy csak arra essen...
Elhiszem, hogy örültek a tortáknak a barátnődék! Na és még a fotókönyvnek is! A sok fáradságos munka után megérte látni az örömöt az arcokon, igaz!