Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Már nekem is nagyon hiányozna a kávé, de szerencsére minden reggel ihatok... igaz, hogy már sokkal kevesebbet, mint régen, de imádom az ízét!
A huzat nekem is nagy ellenségem, és nem bírom elviselni még rövid ideig sem... Ha ennyire fáj a karod, akkor ma ne sokat dolgozzál otthon, inkább pihentessed.. Csak annyit végezzél el a munkákban, amennyit feltétlenül muszáj! 
Elhiszem, hogy bosszankodsz a hibiszkusz miatt... Na és megfenyítetted érte a cicákat valahogyan, hogy tudják azt, bizony rosszat csináltak? 
Köszi kérdésed, anyukám a hónap végén 81 éves lesz, és bizony eléggé gyengül már, főleg a bal bokáját nehezen tudja emelni. De erősnek mutatja magát... bár én látom, hogy bizony nagyon fárad....öregszik... Igen, tudta, hogy megyünk, már a héten beszéltük, de biztosra, csak pénteken mondtam Neki, hogy szombaton megyünk, mert Ő is mindig elfelejti már, hogy milyen nap is van... meg sok mindent felejt már az egyik pillanatról a másikra... Reggelente meg én is beszélgetek Vele, meg van amikor délután is. Na igen, ez a távolság nagyon rossz, sőt egyre rosszabb, hogy mi is öregszünk, de van két húgom, és sok unoka, dédunoka is már, azért valaki mindig odanéz hozzá.
Én most elég jól aludtam éjjel, de fél 5 óta fent vagyok már... próbáltam még aludni, de már nem ment, ezért én is lejöttem a férjem után, aki közben megfőzte a kávénkat. Iszok is mindjárt egy kis adagot. 
Aztán majd reggeli után főzni kell a vasárnapi ebédet...