Válasz: Társalgás
Ancsa!
Köszi a kávét, éppen most vagyunk túl rajta, de a csokiból török egy picit! ![]()
Itt csuda szép nyári idő van jelenleg. Megnéztem a hőmérőt most, árnyékban 28 fok van. A szél itt is lengedez, de ez most jól is esik ebben a hőségben! ![]()
Na mi alaposan kidolgoztuk magunkat délelőtt... A férjem berobizta lent a kertet, ahol még nincsen semmi sem ültetve, tiszta gaz volt... és bekapált mindent. Már virágzik a borsó is... Voltunk muskátliért is elég szépeket kaptunk, de csak állót vettünk, mert a futóból már szimpla volt amit kínáltak, a többit megvették... az meg nekem nem kell... Majd hétfőn beültetem a balkonládákba.
Boltba is voltunk, mert kellett trappista sajt, már csak nagyon kevéske maradékunk volt a hűtőben, most vettem egy egészet...
Végeztem lent a takarítással, és mivel főzni ma nem kellett begyúrtam megint dupla adagot a sós-diósból, a férjem kérésére... pedig majdnem sajtos tallért kezdtem csinálni... de két féléhez nem állok hozzá...
Közben Gábor is ideért Pestről.... Este majd készítek holnapra megint krémest is.
Hoztam most a sósból kóstolót:

Na és Te mit sütöttél a kelt tésztával?