Válasz: Társalgás
Szépséges a torta,sok boldog születésnapot kivánok!
Nekem ma lustálkodással telt a napom,itt meleg volt és van és süt a nap végig,igaz fúj némi szél...ma megint többet köhincséltem,tegnap sokkal jobb volt,nem tudom mit csináltam másképp,és ma miért van ez megint,fogalmam sincs,de már igazán nagyon unom...Nem sokat,vagy nagyon,de többet mint tegnap,tegnap szinte meg sem szólaltam,nagyon jó volt,örültem,már szeretnék egyszer úgy felkelni,hogy ne kelljen ezen rágódnom,hogy ma megint miért köhögök?Szeretném már magam mögött hagyni,elfelejteni ezt a telet,meg a sok kinlódást.Ma is megittam a zsályateám,bevettem a Svédcseppem,remélem idővel segitenek,és végleg elmúlik az a száraz gombóc érzés a torkomban.
azon agyalok,hogy holnap ki kéne mennem a piacra virágot venni,aztán eszembe jut vajon lesz piac?Merthogy elseje van,viszont a kenyeresnél azt mondták ők nyitva lesznek normálisan,sok helyen pedig dolgoznak is...nem tudom megkockáztassam?Vagy potyára megyek ki?Végül is szerdán már úgyis arra jövök haza ,akkor bemehetek...holnap azt hiszem inkább főzök,mert elfogyott a eves,és a pörihez,meg a sült kolbászhoz is kell egy kis krumplit főznöm.a tarhonyának is annyi...tökfőzelék sincs már...
Hallottam nálunk is voltak ma dolgozni elég sokan,a szabászat minden esetre benn volt és nyomta,hogy a jövő héten tudjanak minket jól kitúlóráztatni...kicsavart rongy leszek mire hazaérek...Szerencse,hogy csak szerda,csüt és péntek,három munkanap lesz ,szombaton a főnökasszonynak lakodalomba kell menni,úgyhogy ezért nem kell ledolgozzuk a mai napot inkább levett egy szabadságnapunkat...Már az idei szabadságunkból négy nap elúszott is apránként...