Válasz: Kertek és virágok
Lia!
De korán ehet Zsombor epert! Gondolom, hogy ma már kapott is belőle, vagy tévedek?
Nagyon szép a paradicsom is, a kála pedig egyszerűen csodás! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Lia!
De korán ehet Zsombor epert! Gondolom, hogy ma már kapott is belőle, vagy tévedek?
Nagyon szép a paradicsom is, a kála pedig egyszerűen csodás! 
Margitka.
Ma szedjük le az epret,meg kell várni, mert környezet versenyen van,nincs még itthon.
Lia!
Hú az jó, biztos sikerül a verseny!
... Akkor meg is érdemeli az epert, ha hazaér! Mondta, hogy Ő akarja leszedni? ![]()
Tőle kell engedélyt kérni hogy leszedhessük.
Jaj, ez nagyon aranyos!
... A lényeg, hogy örültök mindnyájan! Az eper pedig finom gyümölcs! ![]()
Szia Lia!
Milyen gyönyörű a kerted! A paradicsom és az eper is nagyon jó ötlet így! Gyönyörűek a palánták, az eper meg futó ugye? Jó a kerítésre felakasztva, még szépen mutat is rajta!
A kála is gyönyörű, mennyi sok virág van rajta! Nagyon szeretheti a helyét , és érted a gondozását is!
Az unokádnak meg sok sikert a versenyhez, utána meg is érdemli az epret!
Na kimentem én is meg kell örökíteni az orgonákat. Kicsit fúj a szél, nehéz volt fotózni... A fehér van közel a házhoz, az üvegház előtt, mögött van, és a fürdőszoba ablaka egész nap nyitva van, bizony érezni a lakásban is az illatot:

A lila orgona egészen lent van az utca mellett a kert vége felé. Ma vettem észre, hogy már az is kinyílt:

A kiskertem mellett és a terasznál is kezd nyílni már a gyöngyvirág:

Az epert ősszel átültettük más helyre, most virágzik. Remélem, hogy lesz rajta szépen termés:

Margitka.
Nálatok is nagyon szép az eper,biztosan használ hogy átültettétek.Az orgona csodálatos,finom illat lehet az udvarotokon.
Én is tudok hozni zöldeket,végre a balkonom újra tele van!
A zsályából szoktam tépkedni,teának,szépen hajt az oregano,és a csombor,és láttam már a rozmaringon is pici zöld hajtásokat,csak a bazsalikom nem akar.
Még a petrezselymem is megindult.
A mézvirágom meg ellepte a cserepet amibe ültettem.
Ancsa!
Ugye, hogy mennyivel másabb, ha van zöld a közelben! Nagyon hangulatos a balkonod! ... Nálunk is szépen beindult már minden fűszernövény is, a bazsalikom kb. 1 cm magas, majd 1 jó hét múlva ültetjük ki. ![]()
Bazsalikomot,fog kelleni vegyek újat,nem mozdul,szerintem a télen kihalt..
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok