jó reggelt,juj de elaludtam!Felébredtem ugyan hajnalban,de visszabújtam,még sötét volt és semmi dolgom,úgyhogy elaludtam ,majd hét óra volt hogy felébredtem.Tegnap délután már nem tudtam belépni,megint állandóan azt irta,hogy a webhely nem érhető el...
Lia!
Nem lehet légkonditól,nem is használtuk még,sehol nem volt alkalmam légkondi közelében sem lenni...a huzatra inkább gyanakodnék ,benn a munkahelyemen,meg arra,hogy mióta tavaly óta nincs takaritónőnk,nem mosta fel senki a helységet,réges-régi parketta van hiányos,szétette a szú,abból is szállhat a por fel,remélem a Svédcsepp segiteni fog ,ebben van minden reményem,ma reggel is köhögéssel kezdtem,de nem száraz ,valami szakad fel és sikerül felköhögnöm,remélem végre egy idő után kitisztulok.
Nálunk kicsit borongós a reggel,nem tudom ilyen marad?Jó lenne már egy kis szint magamra szedni,kiülnék délután napozni én is a balkonra...olyan jó most hogy szép zöld minden,vennék még vagy két csüngős,futó valamit,felakasztani akkor tökéletes lenne...de előtte megiszom a kávém és leviszem a szemetet,tegnap sikerült megtöltenem a vödröt...