Válasz: Társalgás
Jöttem elköszönni mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Jöttem elköszönni mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok!k.
Most értem haza,szerencsére nem voltak sokan,többen oltásokra jöttek,beteg kevés volt.
Délelőtt sikerült szép palántát venni,szerencsénk volt korán mentünk,gyorsan végeztünk,addigra sokan lettek.Majd szombaton elültetjük,holnap dolgozom.Be is vásároltam a hétvégére,jövő héten el is utazunk,Vajdaságba szerveztek egy buszos kirándulást akikkel szoktunk menni.Kedden indulunk,szombaton jövünk.
Margitka!
Nagyon aranyos az a kis csuri,így csak hízelgésnek szánta a férjed.
Itt is hűvös lett az idő estére,néztem 10 fokot esett délelőtt óta.
Tegnap megkóstoltuk az epret,Zsombor kiosztotta nekünk,nagyon finom íze van.
Remélem nem lett rosszabb a derekad,tudtál pihenni.
Ilona!
Szeretnék én többet is ültetni,de a kutyák miatt nem lehet.Le van kerítve ahova a paradicsom is megy.
Ancsa!
Használjátok egészséggel a légkondit,nyáron biztosan hasznát veszitek.
Jobbulást kívánok.
Jó pihenést kívánok Mindenkinek.

jó reggelt!
Végre péntek!Mit irt fel?Fenyőszirupot,Strepsilst...köszönöm de már ezeket beszedtem a tél folyamán...Tegnap főztem teát,ittam meg be is kötöttem a torkom,ma is köhögtem reggel,de nem száraz legalább..és most nem fáj...majd meglátom ha bemegyek,benn...de többet nem kezelem semmivel,elegem van,iszom a Svédcseppet és kész...
Na majd jövök délután,még bemegyek szülőkhöz is.puszi.
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Lia!
Látom, hogy este még voltál itt! 
Az jó, ha már nem volt sok beteg... A palántáknak gondolom jó helyük van még odabent.Mi csak a fagyosszentek után tesszük ki a kertbe, addig az üvegházban szépen növekedhetnek...
Akkor jó kis kikapcsolódásban lesz részetek a jövő héten! Érezzétek nagyon jól magatokat majd! 
Nálunk este volt egy pici eső, de nem sokáig tartott, itt is lehűlt alaposan estére a levegő, most megnéztem, azért mát 9 fok van, és 21 fokig is emelkedhet majd, ha igaz...
Aranyos lehetett Zsombor, ahogy Ő osztotta az epert! 
Köszi, szerencsére elég jól aludtam, és most már nem is érzem a derekamat...
Ancsa!
Guszta ez a habos!... de én azért csak egy kevés tejet adtam reggel a kávémhoz. 
Megmondtad a háziorvosodnak, hogy ezeket már nem szeded be? Nem tudna valami jobbat? ... Vagy tudomásul vetted, hogy nincs más ötlete? 
Mindenképpen figyelj oda magadra, aztán szeretgesd meg a szüleidet délután!
Na én is körülnézek még majd a levelezésben, mert előbb mindig itt kezdek, ha a géphez ülök... Aztán indul a meló itt is!.. Ma már valamit főzni is kell, bár maradék is van... na majd körülnézek a hűtőben is...

Sziasztok.
Én is nagyon szép napot kívánok Mindenkinek.
Gyorsan reggel lett,már bent vagyok a dolgozóban,de csak 9-től lesz rendelés addig adminisztrálok.
Margitka!
Itt jó ki eső lehetett éjszaka, mert a látszik az udvaron.Jót is tett a kertnek,holnap lehet dolgozni kint,megint kell füvet vágni pedig 1 hete nyírtuk.A palánták a garázsban vannak,nem mertük kint hagyni kitudja milyen idő lesz.
Örülök hogy jobban vagy.
Ancsa!
Neked is teljen gyorsan a mai nap.
Szia Lia!
Itt is esett éjszaka az eső... Épp most nézett körül a férjem, mindenhol vizes... Tegnap is veteményeztünk, ez jó!
... Tegnap itt a férjem végzett a fűnyírással, írtam is, de az eső és nap után majd biztos megint gyorsan fog nőni...
A garázsban szépen el lehetnek a palánták, ott akármeddig kibírják szerintem is. 
A dolgozóba pedig mára is laza napot kívánok! 

sziasztok,megjöttem!
Voltam piacon,és szüleimnél is és hétfőn szabadok vagyunk,jeeee,de utána minden nap kell túlórázni...igy döntött a nagyasszony,nem szombaton megyünk,a szabadságunkból adott egy napot,de kell túlórázni mert egyszer 11-kor elengedtek minket,azt hiszem én akkor pont betegszabin voltam...Mondták hogy azért nem tudtak elengedni szabadságra,mikor kértem,mert egyik munkatársnőmet műtötték,és én vagyok a helyén,nem tudtak engem is elengedni,mondtam semmi baj,jó lesz máskor is.
Nem Margitka,nem szedek be több semmit a torkomra,csupa köhögés meg megfázás elleni készitménnyel kezeltek,holott nekem valami irritáció van a torkomban,akármitől...lehet a benti ragasztó is vagy a por,bármi,azt nem tudom,de azt igen,hogy nem megfázás,és csak rosszabbat csinálok ha olyasmit szedek amire nincs szükségem,attól nem múlt el a télen sem,most sem fog...főzök minden nap gyógyteákat azt iszom melegen,de nem forrón,meg szedem a svédcseppet és Isten áldja,vagy meggyógyul,vagy kipurcanok végleg...ma is köszörültem meg köhintettem de azért mert egyszerűen viszket és másképp nem tudom megvakarni!
Hacsak nem egy üvegmosó kefével!
meglátom mire haladok a négy szabad nap alatt,valami javulásnak kell majd jelentkezni..most ezeknél maradok,tea és svédcsepp.
Szia Ancsa!
De szépséges szegfűkkel jöttél! 
Örülök, hogy a hétfőt megkaptátok! Talán helyre is jössz szerdáig!
Nekem ma nem sok pihenőm, volt, mivel ebédünk volt, megkapáltam az epert, és utána rámolás volt idebent, mert a férjem megcsinálta a polcokat, ahova pakolom a lisztet, olajat, rizst, stb. ... az egyik széle meglazult, a másik, meg leszakadt... muszáj volt. De már rendben van. 
Ebéd után megfőztem 2 napra, palócleves lett, és császármorzsa kölessel... Na és összegyúrtam dupla adag sós diósnak tésztát... Most kezdem majd kisodorni, szaggatni,majd sütni... De jól esett egy kis pihenő....
Na végre! Kisült mind a 4 tepsivel. Már vacsiztunk is! Most csak nagyobbakat csináltam, és picit vastagabbra hagytam a tésztát, kb. 3mm-esre. Hú de nagyon finom lett most is! Azt mondta férjem, hogy máskor is így csináljam... Most is több diót tettem bele, a dupla adaghoz 16 dkg-ot a 12 helyett... bizony, hogy nem rontja el! ![]()

Most már én el is köszönök mára... További kellemes estét, jó pihenést! 

Jó reggelt mindenkinek,kipattantam már 5-kor csak elbambultam a gépnél,igy most köszönök be!
Ma reggel is köhögök,de ma végre először az ősz óta hurutosan,kezd felszakadni valami lerakódás,szinte megkönnyebbült a torkom ,a légcsövem,remélem a svédcsepp kitiszit teljesen és akkor végre -végre elmúlik a köhögésem,az az inger,az a viszkető ,fájdalmas érzés ami ősz óta van.Ma is megittam az adagomat,és majd főzök zsályateát délután két napja ezt csinálom és most éreztem először hogy van valami eredmény..nem fájdalmas száraz köhögés,hanem felszakad lassan és jól esően köhögök,lehet végre rendbejövök?
Kivettem a főznivalót,lassan kezdem is,a nap is felkelt már,kolbászt is találtam a fagyóban,azt is megsütöm és egy doboz halrudacskát,ki üresitem ahogy tudom a nagy ládát hogy ki tudjam kapcsolni,mert nyáron nem használom,spóroljuk az áramot,kell a klimához! ![]()
Ma végre van kedvem is a konyhához,hetek óta nem volt,csak elkeseredtem a torkom miatt hogy nem javul,ma végre érzem a javulást...
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét, egyetértek a kávé alatti szöveggel! ![]()
Na végre! Ma már egy kicsit bizakodóan ébredtél! Remélem, hogy valóban a javulás útjára léptél! Otthon majd szépen kikupálódhatsz ebből a borzasztó köhögésből... a dolgozó most még csak eszedbe se jusson! Akkor jó szorgoskodást! 
Nekem ma főzni nekem kell, hiszen tegnap jó sok mindent készítettem. Délelőtt más elfoglaltságom lesz... Aztán majd délután kitalálom, hogy mit süthetnék még, de olyant, ami gyorsan elkészül, persze finom is...
Mi is elég jól aludtunk éjjel, kipihentnek érzem magamat. Most pedig én is megiszom a kávét! 
Aztán hajrá! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás