sziasztok!
Beszerelték a klimát ,szuperül működik,felfele veri a hideget,ha úgy állitom igy a szemünkbe vagy a fülünkbe nem csap,jaj úgy örülök neki!nem lefele az ágyra jön a hideg hanem felfele,nagyszerű lesz,mert a meleg mindig fel szorul,azt fogja lehűteni,nagyon cucc.Ettünk és lezuhanyoztam.
A köhögés úgy néz ki hogy valami,irritáló vegyszer miatt van,vagy ragasztó,vagy por vagy valami,a házidoki megint szopogatóst vagy szirupot akart adni,azt meg ittam eleget,mondtam nem vagyok megfázva,valami ingerli a torkom,éjjel sosem köhögök,nem is köhögtem egész télen éjjel,csak nappal,most kiváncsi leszek ha itthon leszek négy napig,hogy érzem magam,szerintem benn lehet valami a munkahelyen,ma egyik főnöknő maszkkal dolgozott,annyira köhög megint,és sokan hallom hogy krehácsolnak,krákognak köhögnek.mivel parketta van,jó régi,ott felmosva sem volt tavaly óta mióta a takaritónő elment,az fel fel nyalta ,ki tudja milyen por van a repedésekben,ma már magam körül fellocsoltam,mert gyanakodtam erre is.Még mig hazaértem és itthon egy kicsit köhögtem,most este már megint nem..de már addigra fáj bele a torkom.Rettentően idegesitő ez a viszkető,ingerlő,csiklandozó érzés ami köhögésre ingerel.Már hat hónapja!!Egyre nagyobb a gyanúm hogy valami irritálja,de még nem jöttem rá,hogy mi?
Még nem tudjuk a hétfőt,nem mondott ma semmit,holnap már kénytelen lesz...Majd jövök,addig is puszi!