Jó reggelt!
Jobban aludtam mint tegnap éjjel,felébredtem párszor de visszaaludtam,nem vagyok fáradt,a torkom az fáj,piros is,nehezen nyelek,de már jobb az is mint volt,éjjel nem vedeltem a vizet egyfolytában,mint tegnap éjjel,a pohár viz ottmaradt az éjjelin,de a kávé nem esik jól ma sem...viszont fájt a fejem éjjel..igaz sokat is feküdtem tegnap,szinte egész nap,este is megértem a lázam,37,2 volt,de hát este midig vane gy kis hőemelkedése mindenkinek.Már nagyon meleg volt este ,hogy ide sütött a nap,csurom vizesek voltunk ,éjjel jó volt,lement a nagy meleg,klima nélkül nem birnánk a nyarat,jó döntés volt úgy érzem.Csütörtök,pénteken felszerelik a kinti egységet is és akkor működőképes lesz végre,alig várom.
Ma sokkal jobban érzem magam,nincs rajtam az a gyengeség,meg hogy a végtagjaim is olyan nehezek voltak tegnap,alig birtam emelni akarom,fájtak a csontjaim és az izületeim is,ma már nem..Csak nagyon kimeritő a munka benn,szombaton is voltak benn,ma megint nyomatni fogja a szalagot mint az őrült,hétfőn mindig azt csinálja..Na meglátom hogy fogom birni,már egyre többet gondolok arra,hogy nagyon nem nekem való már ez a munka...olyan soknak érzem ezt a 31 évet,mióta nyomom...