Válasz: Kertek és virágok
A férjem is ezzel biztat... remélem, hogy igazatok lesz! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
A férjem is ezzel biztat... remélem, hogy igazatok lesz! 
Mára gyönyörűen kilevelesedett a csüngő nyírfa a hinta előtt... hétfőn volt fűnyírás, de már majdnem lehetne újra...

Most lefotóztam a hársfát is, vasárnap még alig volt bimbó rajta, és már mindenhol leveles! 

Az első fotón bezavart a nap, így oldalról talán jobban is látni! ![]()

... vagy talán itt?
Margitka.
Csodálatos a kertetek,itt aztán kilehet pihenni a fáradalmakat.
Milyen kellemes hely,és csend és jó levegő...
Margitka!
Gyönyörű a kertetek, igazi liget! Itt aztán kipihenheti magát az ember ha elfáradt! Csend és nyugalom, meg a madárcsicsergés, kell ennél több a pihenésre? ...hát nem, nem is kell menni sehová, csak hozzátok!
Virágzik a medvehagyma! ![]()

... itt közelebbről látni a kinyílt virágokat!
tudtad hogy a virágokat lehet ecetben vagy olajban érlelni és nagyon finom salátára csorgatva?Nálam a csopiban sokan most teszik el.
Ancsa!
Na ezt eddig még nem tudtam... bár még elég kevés ez a medvehagyma, ezért hagyjuk szépen elszaporodni... Évről évre több lesz. A leveleiből persze szedegettünk le, az is nagyon egészséges, frissen letépve! ![]()
Annyira szakadt az eső, hogy meg kellett örökíteni ma délután a teraszról:

Itt már kezdett csillapodni... látszik, hogy milyen szépen levelesedik be a hársfa... Ez az eső is segít majd neki! 
Margitka
Jó kis eső volt felétek is,nem kellett locsolni.A medvehagyma nagyon szép,sokat erősödött.
Margitka!
Jó kis eső esett felétek! Így esősben is gyönyörű a kertetek, és annyira szépek a fák is ilyenkor ezzel a zsenge levélkékkel még.
Na itt is volt délután eső a férjem éppen hogy befejezte a fű nyírását, már esőben pakoltunk össze. Utána kisütött a napocska.
A medvehagyma is szépen gyarapodik és látni hogy erősödik is.
Hozok én is képeket,érik az eper.
A balkon paradicsom:
A kála idén is gyönyörű,tele van virággal és bimbóval,7 virágot számoltam meg:
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok