Válasz: Társalgás
Én elköszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Én elköszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Jó reggelt mindenkinek!
Iszom a tolerancia adagomat,nagyon mérges vagyok a szabadságom miatt hallgatnak mint a ponty a vizben,na nem baj.akkor majd nyár közepén veszem ki minden ellenkezés nélkül...akkor pedig 10 napot !És nem érdekel semmi munka!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is!
Ancsa!
Igen a kávé az fontos! Ezzel tökéletesen egyetértek!Már itt is iszogatjuk a tolerancia kávét! ![]()
Szerintem meg Neked kellene kérni, illetve bejelenteni a szabadságot, mondván, hogy meg lett beszélve, és még azt is mondjad, hogy például: "akkor holnaptól...szabin vagyok keddig!" vagy valami hasonlót! Ne legyél már ennyire megalkuvó! 
Persze, ha mégis jobb lenne a nyár közepén a szabi, akkor halaszthatod...
Itt mára kicsit hűvösebb a reggel, csak 8 fok van most. De ha minden igaz, 24 fokig fog felmelegedni a levegő. Levesünk tegnapról van, csak másodikat kell még kitalálni... ha más nem jut eszembe darás tészta lesz. Én persze savanyú uborkával eszem, bár lekvárral is finom. 
Sziasztok.
Én is nagyon szép napot kívánok mindenkinek.
Itt is ragyog a nap,gyönyörű idő van.Eddig kint voltunk locsoltunk,most kiszaladunk a piacra,meg a gyógyászati boltba a férjem térdére valami rögzítőt keresünk.
Tegnap ügyintézős napom volt,lejár a jogim hosszabítani kellett.
Szia Lia!
Én a reggeli után gyorsan elkészítettem a darás tésztát, levest ma nem kellett, azt majd csak holnap... de még majd ki kell találni, hogy mi is legyen? 
Aztán délig kint dolgoztunk a kertben. Már meg tudtam kapálnia hagymát, salátát, és a sárgarépát, és a karalábépalántát is... De a zöldséget még csak alig lehet látni, azt hagytam... különben is a sárgarépa általában 3 hétre ki is kell míg a zöldség többnyire, csak 5-6 hétre... A férjem is dolgozgatott, jól elment az idő. Most míg pihenünk megnézzük a sorozatunkat, aztán ebédelünk.... Utána majd meglátjuk, hogy mibe is fogjunk bele....
Az jó, ha elrendezte a jogsidat, most nagyon oda kell rá figyelni.... Na és sikerült a férjednek venni a térdére valamit? Még sokat fáj a lába? 
Sziasztok!

Margitka! Gyönyörű az idő, jó kint lenni a levegőn! Finomat főztél mára. Tojásleves lesz, aztán oldalast sütöttem le és sertéspörköltet is készítettem zöldbosrófőzelék lesz mellé. Levente jön haza hozza a kicsit is, mert viszik a motort vizsgáztatni. A gyerek jönni akar persze hogy nem marad otthon, neki is menni kell hogy vizsgázik le a motor.
Lia! Ügyesek voltatok mindent lerendeztél!
Szia Ilona!
Ó de gyönyörű ez az orgonacsokor!
.. Éppen néztem délelőtt a garázs mögött, hogy lassan ott is kezd előjönni a virág már az orgonabokrokon! ... Hú micsoda illat lesz itt is hamarosan!
Nektek is egészségetekre a finom ebédet! 
Gondolom, hogy akkor már izgalomban vagytok, ha várjátok Leventééket, igaz! 
Most már mi is túl vagyunk az ebéden, el is mosogattam, rend van... Egy kicsit kimegyünk pihenni a terasz mellé.... ha nem lesz túl meleg... aztán majd meglátom, hogy még mire tudom rábeszélni magamat...
Szia Margitka!
Az előbb még akartam írni, de telefonom volt, így gyorsan elküldtem a levelemet.
Jól laktunk finom volt az oldalas, most nehéz is a mozgás. Nagyon meleg van kint, most végeztem a teraszt is felmostam végig.
Gondolom Nektek is jólesik most egy kis pihenő. Kávét fogok főzni, de most csak egy gyengét.
Tegnap a nászasszonyt voltunk köszönteni névnapján kicsit el is beszélgettünk 8 után értünk haza.
Csak kb. 9 óra körül érkeznek, mert még a gyerek oviban van, utána meg van még egy kis dolgukak . Mondja a fiam vagy pénteken délután mennek, vagy szombaton reggel. A két fiam minden évben májusban két - három napra elmennek motorozni.Engedélyt kaptak az asszonytól, hi-hi, fiús napot tartanak! Montenegróba mennek, a motornak meg most jár le a műszaki, ezt meg kell csináltatni. A gyerek meg nem akar erről lemaradni, Neki isitt kell lenni. De jó lesz megint vele egy kicsit, már mondta hogy szabadnapot kért az oviban! Jót nevettünk rajta!
Jó illatok lesznek, ha az orgona is virágzik majd! Nagyon szeretem, itt is szép nagy bimbók vannak már rajta.

Sziasztok!
Hú ,hát ilyen nincs,ma is olyan hajtás volt benn,bolondok háza...orditozás egész nap,tele a fejem a zajjal..erre nem nekifogtak itt valami fát megcsonkitottak az utcán..láncfűrésszel...azt hittem csendben lehetek itthon...hát nem..szegény fa ,nem tudom kinek lehetett útjában,biztos a parkoló tulajdonosa,ahol állt nem szerette hogy a madarak lepiszkolják az autóját...lassan nincs egy fa ahova a madarak fészket rakhatnak..Gyorsan mostam egy adagot,nem volt más dolgom,ettem is,macskákat is elláttam,most lazulok egy kicsit!

Most értünk haza!!!! Majdnem elfelejtettem, hogy délután menni kell az orvoshoz gyógyszereket felíratni anyósomnak, és nekem is... 3 órakor lefürödtünk és mentünk is az orvoshoz. Majd a gyógyszertárban is kiváltottuk a recepteket, hogy le legyen a gond 2 hónapra... Aztán még hazafelé a Tesco-ba is beléptünk kenyérért, és sörért, amit... a sok munka után meg is érdemel a férjem! ![]()
Ilona!
Na most megszívattál az első mondatoddal, mert egyből nyitottam ki a levelezésemet, de nem oda írtál... gondolom, a hozzászólásodra gondoltál itt, ugye! 
Ha olyan későn jönnek a gyerekek, még Te is pihenhetsz, és elkészülsz mindennel, amit beterveztél! A fiaid nagyon szerethetik ezt a motorozást, tényleg jó, ha kapnak erre egy kis szabadságok a asz asszonyoktól! De jópofa a gyerek, hogy kért szabadnapot az oviban! ![]()
Ancsa!
De szuper képet hoztál megint!!! Köszi! ![]()
Neked aztán nem hiányzott ma az otthoni zaj a sok munka után!
... Azért remélem, hogy már csend van, és tudsz nyugodtan pihenni majd!
Jöttem elköszönni... a vacsorán túl vagyunk, elrámoltam.. Még valami filmet kinézünk magunknak estére ... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nem régen értem haza,egy kicsivel csendesebb napunk volt,de elfáradtam.Gyorsan ettem egy pár falatot.Holnap szabadok leszünk,be kell menni a városba.Délután viszem a kutyát nyíratni,már nagy a bundája.Valamikor meg az ivartalanítást kellene elintézni,hátha lenyugszik.Ma reggelre a tuját rágta meg,lehántotta a kérget róla.
Szomorú hírt is kaptunk,a szomszédunk meghalt,fiatal volt 60 éves.
Margitka!
Kaptunk térdszorítót a férjemnek,nem is vette le,azt mondja jobb.Időnként fáj még neki,de most sokat is dolgozott a kertben.
Ilona!
Jó hogy ilyen jóban vannak a fiadék,közös programot is terveznek.Gyönyörű helyre mennek.Szerencsés útjuk legyen.
Jó pihenést kívánok Mindenkinek.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás