Válasz: Társalgás
Sziasztok.
Én is nagyon szép napot kívánok mindenkinek.
Tegnap mi is kertészkedtünk elég sokat,ma már kezdődik s munka a szabi után.Szerencsére rövid hetünk lesz,most nem nekünk kell dolgozni szombaton.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Sziasztok.
Én is nagyon szép napot kívánok mindenkinek.
Tegnap mi is kertészkedtünk elég sokat,ma már kezdődik s munka a szabi után.Szerencsére rövid hetünk lesz,most nem nekünk kell dolgozni szombaton.
Szia Lia!
A tegnapi nap alkalmas is volt a kinti munkákra... ma is próbálkoztunk, és az üvegház előtt rendeztem a kis rózsáimat, megmetszettem, megkapáltam a tövüket... De elkezdett szemetelni az eső, és bejöttem... A férjem tovább kitartott, mert Ő elkezdett füvet nyírni, mivel éppen ma egy hete nyírtuk le a füvet, de már muszáj újra... nagyon gyorsan nő... Azért most már Ő is bejött... Vagy délután folytatjuk, ha nem esik, meg holnap is lesz nap... ![]()
Neked is jó munkát a dolgozóban! 
Itt az ebének is az ideje. Mindenkinek jó étvágyat kívánok! ... 
Sziasztok!

Margitka! Látom sokat dolgoztatok a hétvégén! Biztosan szép már a kertetek. Kedveztél a fiúknak is, finomakat sütöttél hétvégére. Itt is fűnyírás volt ma, a férjem hozzákezdett. Egy héttel ezelőtt volt, de esett az eső így megint muszáj volt. Jó nagy lett megint az esőtől. Én is kertészkedtem egy kicsit a kertben.. Vettünk földet, de nem kaptam szép tiroli muskátlit, azt még fel kell kutatnom hol vannak szépek. Az OBI-ban sem volt most szép.
Szépen megmaradtak a tavalyi muskátlik, azokat a teraszra raktam, már kezdenek vírítani. Törpe álló muskátlik, szépen kiteleltek.
Lia! Nálatok is szép lehet a kert. A fű mindig gyönyörű volt, a tuják befogantak amiket ültettetek?
Ancsa! Nagyon szép lett a balkonod, sok szép virágot vettél. Nálam nem maradt meg az a gyönyörű hibiszkusz, rettenetesen sajnálom a férjemtől kaptam. Kíváncsi vagyok nálad hogy fogja érezni magát! Gondolom az erkélyen jó helye lesz. Itt lehet, hogy huzattot kapott.
Szia Ilona!
Csodálatos ez a virágcsokor, amit hoztál! 
A kertben állandóan van munka... Főleg, hogy hét közben csak ketten tudunk benne dolgozni. Én most ebéd után még nem mentem ki, de a férjem folytatja a fűnyírást... azért majd még kinézek... Rengeteget számít az eső, és a meleg is, mert csak úgy húzza felfelé a füvet! 
... Még mi sem tudtunk venni muskátlikat. Már nézegettük, de megfelelőt nem találtunk egyenlőre... Én nem is hoztam be a muskátlikat télre a pincébe sem, mert ha túlélték is volna a telet, mire lenne abból szép virágos? ... Párszor kísérleteztem velem, de már nem...
Szia Margitka!
Én is most kísérleteztem ezzel az álló muskátlikkal, és meg is lepett hogy ilyen szépek lettek. Eddig nem sikerült. Maj holnap készítek fényképet milyen szépek. Remélem kisüt a napocska hogy szebb legyen a kép. Most nagyon felhős itt, az eső nem esett ma.
Tegnap este az rtl-en volt egy jó film azt néztük meg. A csillagok közt, ez volt a címe nagyon hosszú volt, nekünk tetszett.
Ilona!
Látom, hogy a konyhádba hoztál recepteket, majd rendezem ám. ![]()
Én évekkel ezelőtt lehordtam a pincébe a muskátlikat, volt, hogy megmaradtak, de bevallom, hogy az öntözésről megfeledkeztem, csak ritkán megyek le a pincébe... Na és ami meg is maradt, amikor felhoztam tavasszal, mindig nagyon lassan kupálódott ki, ezért már egyáltalán nem is foglalkozok vele... Akkor várom majd a Te fotódat! 
Nálunk is felhős ma, de reggel óta már itt sem esett... így szerencsére a férjem végzett is a fűnyírással, most jött be. ![]()
Ezt a filmet, amit néztetek már mi is láttuk valamikor. Valóban a sci-fi filmek között a legjobbak közé tartozik! 

sziasztok,nagyon ki vagyok,megint felhős volt a mai nap,nagyon fáj a szemem...megyek mosakodni és fekszem le,holnap is még ez a modell lesz,aztán talán már könnyebb lesz.Bocs..puszi!
Szia Ancsa!
Csodálatos ez a naplementés kép, amit hoztál! 
Aranyos vagy, hogy még ilyen fáradt, fájós szemmel is benéztél! Jobban is teszed, ha minél előbb lepihensz! Aludj jól éjszaka! 
Hazaértem,én is jó fáradtan.
Margitka.
Itt is esett az eső napközben,de megint valami sivatagi eső volt,mert csupa por a kocsi és a növényeken is meglàtszik.
Ilona.
A tuják megvannak,sajnos a nagy kutya lepisili az alját és azt le kell majd vágni mert leszárad.Nem tudom hogy lesz majd virágom,mert a kicsi is rendezi,rágja őket rendesen.A virágoskertet elkerítettük de a nagy simán átugrik rajta.
A fűnyírás itt is aktuális lesz majd itt is.
Szia Lia!
El is hiszem, hogy elfáradtál ma... szabi után mindig nehéz kezdeni a munkát.. sőt még a sima hétvége után is.... 
Épp az előbb mondták a tévében, hogy a sivatagból jött a por és összekeveredett az esővel, és ettől volt olyan poros! 
Most már én el is köszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt!
sokat forgolódtam éjjel,zsibbadt a kezem,az ujjaim,nagyon kell szoritani a darabot mig varom,a lakk könnyen elcsúszik,bejelentkeztem fodrászhoz holnapra,csak levágatom rövidre,nem érzem jól magam ezzel a hajjal...Legyen szép napunk,ma végre befejezzük ha inden igaz ezt a nehéz modellt...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás