sziasztok!Teával jövök,mert nálunk olyan hideg van,hogy éjszakára előveszek egy plusz takarót.Poci éjjel befúrta magát a takaróm alá,és begömbölyödött a karomba,mint valamikor Ufi...felébredtem rá és sokáig a meghatottságtól nem tudtam visszaaludni,most először csinált ilyesmit...jó hülye vagyok mi?Még akkor is ha csak azért csinálta,mert fázott,olyan jól esett!
Csirkepörit főzök,még nem tudom mi lesz mellé,ez már holnapra készül,mert mára még van kajánk.
Jaj Klárika!
Hát annyira tündéri azokkal a gyönyörű szemeivel ez a kislány,teljesen ellágyultam,pedig én inkább csak kutyák és macskák iránt szoktam olvadozni...ez van,szeretem a gyerekeket,de másképp,de most nekem a kisunokád,olyan mint egy szép cica!Odavagyok!
Zsuzsa!
ezt még olvasni is szörnyű volt,nem csak az anyagiakat de azt a sok mindent hogy fogod tudni hordani a szádban?Jó nehéz lesz az állkapcsod?Meg lehet ezt szokni?de az összegek is jó nagyok...csak tátottam a szám!
Margitka!
Mindenféle fűszered is a kertből terem,már épp akartam is kérdezni,hogy szabad babot egyél?Még ha chilli nincs is a Tiedben,a bab azért nehéz étel!Biztosan beszáradnak a ruhák a teraszon is,ha fúj a szél,itt legalább is fúj rendesen.
Lia!
Jó hogy Nálatok legalább törődnek a kéményekkel,szerintem nálunk már a kéményseprő szakma meg is szűnt,régebben láttam az utcán járkálni őket,de már évek óta egyet sem,nem is tudom nálunk kik takaritják ki a kéményt?Csak a kályhás mester akit hivsz ,annak meg természetesen fizetni kell,bár a kéményt nem is vállalja mindegyik,csak a kályhát teszi rendbe...Régen nálunk is úgy volt,hogy jöttek időközönként kotorni,de nálunk kémény adót kellett fizetni...az volt a fizetségük,minden évben be kellett fizetni az államnak és kötelesek voltak kijönni,takaritani a kéményt.