Válasz: Én fotóztam!
Hétfőn a Velencei-tónál ismét lelkesen fotózott a fiam... Ezt a hattyút meg kell, hogy mutassam:

Na és a vadkacsák is tetszenek:

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!
Hétfőn a Velencei-tónál ismét lelkesen fotózott a fiam... Ezt a hattyút meg kell, hogy mutassam:

Na és a vadkacsák is tetszenek:

Vasárnap délelőtt a fürdőszoba ablakából próbálkozott a fiam a fotózással... De nem volt valami jó a fényviszony... azért én 3 képet kiválasztottam, mert madárkákat sikerült lefotóznia:

Nagyon aranyosak,hozzánk most nem jönnek a macska meg a kutyák miatt.
Ide is teszek be pár fotót a vasárnap készített képekből:

Rendesen hullott hó a tujára. Ezt is meg kellett örökíteni...

A kis cinke a vékony ágon is biztosan áll a hó között...

A feketerigó is büszkén ül a tuján, hiszen egész évben birtokolhatja...

Ez a galamb is itt van mindig. Ő inkább a magasba, a fenyők tetején nézelődik...

Mardt még összevágni való akác darab a hóban, ami majd később száraz helyre lesz pakolva...

A tűlevelű fenyő ága közelről... mert olyan szép! ![]()
Margitka! Gyönyörűek ezek a fotók! A madárkák milyen szépek, várják már ők is nagyon a tavaszt! A tónál is szépek a kacsák, és a hattyú!
Gyönyörű képek.
Én is sikerült ma lencsevére kapjak néhány vizimadarat,és egy rigót..
Ancsa!
De jó, hogy hoztál ide is képet! Mindig örülök a képeidnek, mert tudom, hogy Te nagyon értesz a fotózáshoz! 
Szépek a vízben úszó vadkacsák, és aranyos a kis feketerigó is! ![]()
Nem tudtam megállni, hogy ne fotózzam le délután az udvarban ezt a lepkét, körülöttem röpködött. De olyan gyors volt, hogy nem sikerült jobb képet készíteni róla. Pedig élőben nagyon szép volt ám! ![]()

Szeretem ezeket az apró virágokat a fűben,alig látszanak de közelről milyen kis szépek!
Ancsa!
Ezzel én is így vagyok! Köszi a fotókat! Nagyon jó éles képeket készítettél most is! 
Különben én is mindig nézegetem ezeket az apró gyönyörűségeket!... Sajnálom is amikor a fűnyírásnál ezeket levágjuk... Most még hagyjuk is egy ideig, de aztán muszáj lesz nyírni, mert nagyon növekszik a fű...
Nemcsak jó a zoom a gépemen,de a makro is nagyon jó,dupla makróm is van ami két centiről is éles képeket készit!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!