Válasz: Társalgás
Ancsa!
Éppen most tettem be a filmajánlóba! ... Én is nagyon szeretem ezt a színészt! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ancsa!
Éppen most tettem be a filmajánlóba! ... Én is nagyon szeretem ezt a színészt! ![]()
Margitka.
El is felejtettem az előbb köszönteni a fórumot,láttam szülinapja volt.Örülök hogy itt lehetek,sokmindent tanultam itt Tőletek.Neked is köszönet a sok munkáért,sőt hogy megy tovább a fórum.
Nem tudom még mi lesz a sorsa a töpörtyűnek,mert nem is igazán sült,inkább főtt;az ízét sem tudjuk.
Lia!
Nagyon aranyos vagy, hogy észrevetted, bizony 6-án volt éppen 13 éve, hogy elindítottuk a fórumot... Most már elkezdtük a 14. évet is... Én sem gondoltam, hogy tudjuk folytatni. De bevallom, hogy azért örülök, hogy maradtunk páran. Én is sokat tanultam, mindig volt valakinek valami új és kipróbálásra váró ötlete szerencsére! 
Azért én kíváncsi leszek, hogy mi lesz a sorsa annak a "főtt" töpörtyűnek?
Elköszönök,jó pihenést;szép hétvégét kívánok mindenkinek.
Lia!
Eddig mi kézilabdameccset néztünk... most volt épp szünet, de már folytatódik is. Akkor én is követlek, elköszönök mára. 
További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Boldog születésnapot Nekünk!Emlékszem hogy el voltam keseredve mikor szó volt róla hogy megszűnik a Fórum,nekem a minden napokhoz tartozik bejelentkezni,és irni ide!
Nem aludtunk jól az éjjel,sokat fenn voltunk,ugyanis az ortodox éjféli mise volt ,az emberek nincsenek tekintettel másokra,igy jó hangosan beszélve mentek le az autókhoz éjjel,csapkodták az ajtókat,búgatták az autókat,majd éjfélben zúgtak a harangok,mivel nálunk minden 50 méteren van egy ortodox templom ,óriási volt a hangzavar,a kutyák ugattak,szűköltek,majd 3 fel megjöttek az emberek,ugyanúgy csapkodva,hangoskodva még megálltak lenn ,kitárgyalni mi volt a templomban...hát mit mondjak...nem sokat aludtunk...
Délelőtt megyünk Icát meglátogatni,még nem tudom a további programot...azt hiszem délután pihenés lesz...
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is!
Ancsa!
Tetszik a szöveg az itóka mellett! Én is elszánt vagyok! Ez ugye most valamilyen tea a képen? Én azért nem hagyom ki a kávét, már meg is főzte a férjem.... ![]()
Én is így vagyok a fórummal, hozzátartozik a mindennapjaimhoz. Annak meg örülök, hogy csak páran vagyunk, akik írnak, hiszen azért amikor olyan nagyon sokan voltunk, bizony előfordult, hogy kimaradtak a válaszok, mert nem is vettünk mindent észre. Most ilyenkor meg amikor jön a jobb idő már, azért több időt töltünk munkával is. Na meg odakint olyan jó is! Persze pihenni meg itt jó a géphez leülni! 
Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakád volt! ... Én most nagyon jól tudtam aludni szerencsére. Úgyis sok a feladat, ma főzni is kell, de majd jövök ide időnként!
Icának javulást kívánok, és érezzétek nagyon jól magatokat együtt! 
Most viszont megiszom végre a kávémat már én is. 

Ma mozgalmas napunk van. A reggeli után természetesen eleget tettünk mi is az állampolgári kötelezettségünknek, és elmentünk szavazni! ![]()
Ma a húsleves után finom karfiolt és gombát rántottam ki. Köret tepsiben sült krumpli és árpagyöngy volt. Hogy jól csússzon, bakonyi mártást készítettem hozzá. Nagyon jól sikerült, alaposan beebédeltünk. ![]()
Ebéd után pihentünk. Majd körülnéztünk a kertben, gyönyörű időnk lett. De ma nem dolgozunk, ez nem az a nap!
Most már én el is köszönök mára... Mi eztán csak a tévét nézzük... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést majd! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

jó reggelt,szép napot mindenkinek!
A rigók énekelnek,szépen indul a nap...ma kell főznöm,semmi másodikom nincs,csak leves...
Épp néztem hogy ki kellene festeni a konyhát és a fürdőszobára is ráférne,szerencsére nem nagy helységek,könnyen meg tudnám oldani,holnap beszélni fogok a főnöknőimmel,hogy a bennlévő szabadságomat a múlt évről mégis mikor vehetném ki?Ha kiadják,akkor veszek festéket és nekiesek,a fürdőt is eláztatta a szomszéd már háromszor,elég csúnya ott a fal,a konyhát meg én spriccoltam fel a plafonig zsirral mikor olvasztottam a gáz fölött csúnya...
A kávémat már megittam,Atti megfőzte,hozta az ágyba...úgyhogy várom virradjon és megyek a konyhába,ma még virágot is át kell ültessek,úgyhogy van dolgom.
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is!
Ancsa!
Ma különösen vártam a reggeli kávénkat. Míg én beágyaztam a hálószobában, és utána fürdőszobában berakodtam a mosógépeb, ami már szépen dolgozik is,
... a férjem lejött, és megfőzte a kávénkat. Este sokáig fent maradtunk, de így sem tudok ilyenkor ám aludni. Na majd ebéd után pihenünk. Szerencsére nekem maradt mára ebéd, így főzni nem kell. Majd kiteregetek, ha végez a gép.
Akkor Neked jó főzést! Mit találtál ki? 
Mivel ma nem kellett főzni ebédre, kihasználtuk a jó időt, és 2 fűnyírógéppel nekiálltunk lenyírni a füvet... Én hamarabb elfáradtam, de a férjem még maradt nyírni.
... De most Ő is bejött éppen inni... Mondtam Neki, hogy most már tartson pihenőt, aztán majd ebéd után befejezheti a maradék rész. A nagyja már úgyis elkészült. Én meg majd török még diót, mert azt már túl sokáig nem jó halogatni. Meg aztán majd a hét közepén megint akarok sütni sós apró sütit, lehet, hogy már szerdán.... Nagyon nagyon jó az a recept, egy hét múlva is tökéletes, nem keményedik meg! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás