Szia Lia!
Hihi, nekem meg pont akkor végzett a gép, amikor Te itt írtál... A ruhákat gyorsan kiszedtem a gépből, és lehoztam... de épp kezdődött a sorozatom, amit ugye minden nap ebéd előtt megnézek... sajnos erről már nem tudok lemondani... De a film után ki is teregettem... Mivel a felhők állandóan vonulnak, csak a teraszra mertem kirakni a ruhákat... Ott is jól jár a levegő, és van tető, így nem kell állandóan a ruhákra figyelnem...
... most is teljesen be van borulva...
Az ebéden is túl vagyunk, chilis bab lett főzve... amit a férjem készített el... persze nekem tett ki külön egy kis jénai tálba, mielőtt a chilit belerakta a többibe... Én meg előbb rámoltam, majd szedtem a kertben oregano leveleket, mint a 3 fajtából... megmostam, most konyharuhán ott száradnak a teraszon.. Milyen finom is lesz majd télen a kajákba... paradicsomlevest nem is eszünk nélküle, de sokféle ételbe jó.. még a milánóira is tépkedünk levelet a tányérba, amikor esszük... 
Na és mit találtál ki délutánra?... Szerintem belefér egy kis pihenés is! 
Holnap mi is kint akarunk a kertben szorgoskodni... bár ma még eléggé sáros a föld... jó lenne, ha nem esne most egy ideig.... Akkor vasárnapra is meg van a feladat... De finom is a friss halászlé!