Válasz: Társalgás
Áh,nem tartok tőle,nem jön már hozzám senki évek óta!
Épp befestettem a hajam,most üldögélek vele,elküldtem a sütikből a szülőknek,megyek vágok a cicáknak egy kis húst,elvégre ünnep van! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Áh,nem tartok tőle,nem jön már hozzám senki évek óta!
Épp befestettem a hajam,most üldögélek vele,elküldtem a sütikből a szülőknek,megyek vágok a cicáknak egy kis húst,elvégre ünnep van! ![]()
Sziasztok.
Mindenkinek további szép ünnepet kívánok.
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Margitka! Itt is hidegre ébredtünk, a szél fúj ettől még hidegebbnek éreznio a levegőt. Még csak most kezd melegedni egy kicsit. Ügyesen megjártátok Győrt! Gondolom, anyukád örült a látogatásnak, és együtt volt a család ha még kis időre is!Te is sok finomságot készítettélaz ünnepre!
Tegnap elmentek a gyerekek három óra után, nem volt nagy forgalom már fél hatra otthon is voltak.Mindenből pakoltam, csak egy kicsit hagytam magunknak itthonra.
Mi is örülünk, hogy jól el volt a kicsi, a szülőket jobban megviselte a gyerek távolléte. Pedig a tesó nem volt mindig mellette, szerintem már egyedül is le lesz.
Lia! Nagyon guszta a kalács, el is hiszem hogy fogyóban van, látni rajta hogy milyen finom!
Ancsa! Te is sok finomságot készítettél!

Sziasztok,megint...hát csak hideg van..fúj ez a bolond szél...felhők jönnek-mennek,hol süt,hol nem igazi áprilisi időjárás,reménykedem,hogy ez a szél elviszi a felhőket és végre melegszik majd az idő.Érdekes dolgot figyeltem meg,tegnap ezzel az esős,idővel szinte egész nap köhögtem,ma meg semmi...lehetséges hogy az időjárás befolyásolhat ilyesmit?És azelőtt sem ,csak tegnap mikor esett az eső...nagyon furcsa volt...
Sziasztok újra! 
Ma nekünk szuper jó napunk volt! ... Mert ugye aki korán kel, az aranyat lel.... mondja a közmondás is! A mai napunk is klassz volt. Reggel korán felraktuk a húslevest, aztán bulgurt készítettünk és batátát sütöttünk ki a baconba tekert csirkemellhez. Ja és a kaszinótojás is meg lett. Nagyon finom ebédünk volt. Ja és még krémest is összedobtam ma reggel!... Már 10 óra előtt minden kész lett. Így akkor kaptuk magunkat és elmentünk megnézni a Velencére a Bence hegyi kilátóhoz. Majd onnét a Pákozdra a Miskahuszár szobort is megnéztük. Nagyon sok látogató volt mindenhol. Fotók készültek, majd holnap rakok be.
Ancsa!
Akkor már csini a Te hajad is!
Gondolom a szüleid örültek a finom sütiknek, na meg a cicusaid a húsoknak is, igaz! ![]()
Csodálatosak a tulipánok a képen, amit hoztál napközben!
Lia!
Remélem, hogy Nektek is kellemesen telt a mai ünnepnap is! 
Nekünk délután eljöttek Pestről a sógornőmék, hazahozták anyósomat, mert elvitték szombaton. jól elbeszélgettünk, elrepült az idő...
Ilona!
Ó de nagyon szép képet hoztál nekünk délután! 
Bizony nagyon szuper volt most a győri utazásunk. Talán ilyen rövid idő alatt még sosem sikerül oda és vissza is megtenni... meg az időjárás is kedvezett nekünk.
Akkor tegnap lecsendesedett a ház, amikor elmentek a gyerekek. Jó, hogy Ők is a tegnapi napot választották az utazásra, ma már nagyobb volt mindenhol a forgalom...
Eltelt a húsvét is. 
Elteltek az ünnepek,holnaptól indul a munka,jó volt itthon egy kicsit.Ma laza napunk volt,holnaptól várjuk Leviéket mikor tudnak jönni.Szabad jeggyel jönnek,így mindig kiszámíthatatlan.A férjem holnap kocsonyát főz,a hűtőben eláll,
Attila szereti,ezért időzítettük így.
Délutánra szép idő lett,a héten talán így is marad.
Jó pihenést kívánok mindenkinek.
Lia!
Bizony ez az ünnep is eltelt. De minden jó, ha a vége jó!.. Ma már én is elég jól bírtam a mozgolódást, sokat mentünk....
Most akkor Ti is egyre nagyobb izgalommal várjátok Leviéket! A férjed is mindig a gyerekek kedvében akar járni, ahogy Te is! ![]()
Velencén is elég jó idő volt, de a kilátó tetején nagyon nagy volt a szél, mindenki felrakta a kapucniját is a fejére, akinek volt... Nevettünk is,. mintha az északon a téli időben lennénk... de amint lejöttünk a kb. 25 méteres kilátóról, lent már klassz volt az idő, ott nem érezhető a szél...
Te is pihenj jó nagyot éjszaka! 
El is köszönök mára. Már épp itt az ideje... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt!
Nekem ma van hétfő...kedden..remélhetőleg eltelik hamar és nyugisan,bár nagyon rosszul aludtam ,iszogatom a kávém,talán segit...éjjel megébredtem kétszer is hogy ráz a hideg,félig le volt húzva rólam a takaró,remélem csak ez volt az ok,nem pedig az hogy tegnap délután kinn voltam elég sokat a balkonon és nagyon fújt a szél,remélem nem fáztam meg megint!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Kell a kávé! Én is bízok az erejében! Már iszom is! 
Itt is keddel kezdődik a hét! A fiam is mondta 6 órakor, amikor indult, hogy még aludt volna... de mondtam Neki, hogy most rövidebb lesz a munkahét, csak erre gondoljon! 
Mos éjjel én is elég sokszor néztem az órát, ebéd után biztos lepihenek majd egy picit... bár napközben én nem igen tudok aludni, de az is jólesik majd...
Remélem, hogy jobban érzed magadat, mire hazaérsz! Neked pedig kitartás a dolgozóban! 
Na bekukkantok még az ebéd előtt. 
Ma elég laza napot tartottunk... Persze reggel azért berakodtam a mosógépbe, és miután végzett a gép, kihordtam a kimosott a ruhákat teregetni az udvarra. Olyan jó látni, hogy a napsütésben lengeti a szél a ruhákat! ![]()
Ja és a postára is el kellett menni anyósommal, mert nem vette észre, amikor hozták neki a 10 ezer Ft- utalványt., meg még más dolog is volt, de kocsival hamar megjártuk...
A férjem már lehordta a kis nevelő szobából a kis kikelt paradicsom és paprika palántákat az üvegházba.... A paradicsomok 7-8 cm, a paprika pedig kb. 5 cm magasak már... Fagy nem várható, ezért már ott jobb helyük is van. ![]()
Ma már megpróbálok én is bátrabban enni, de keveset. Remélem, hogy minden oké lesz végre! Jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... 

Szervusztok!
Voltam benn szüleimnél,nagyon hiányoztak,volt egy kis maradék rudas fasirtom uzsonnáról,két szelet,apu nagyon örült a madárláttának,be is falta rögtön.. ![]()
Azt hiszem ma hamar le fogok feküdni,kimeritő napom volt,olyan cipő jött ami párducmintás,alig láttam a szélét varrni,a minta folyton összezavarta a látásom,amúgy is álmos voltam...szerencsére nagyon szép napos idő van,igy mikor kivilágosodott már jobb volt.
Ebédeltünk,és az hiszem ma hamar bebújok az ágyba,még ráadásul rosszat is álmodtam éjjel...fúúú
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás