Válasz: Társalgás
Ja de cuki nevetős kutyust hoztál! Ez a legjobb válasz! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Jöttem elköszönni. Most már valami filmet nézünk még meg este. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt!
Egész éjjel esett az eső,most is esik,hú,már nagyon hiányzott....megyek munkába,nagyon utálom már ezt a modellt,alig várom hogy végre befejezzük,de sajnos még van belőle sok...Majd jövök délután,szervusztok!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét. Az életünk hátralévő része folyamatosan lesz, az élet nem áll meg...
Rossz lehet így indulni a munkába, ha ilyen modellt kell varrni. Talán ma jobban haladtok vele, hogy minél előbb eltűnjön.
Itt egyenlőre nem esik még az eső, és már +4 fok is van. De nem valami bizalomgerjesztő, mert eléggé borús az ég... meg jelzik is az esőt most előre több napra is. A húsvét sajnos nagyon nagyon ritkán éli meg eső nélkül a napokat... Akkor türelmet a munkához, aztán várunk majd ! 
Már anyukámmal beszéltem telefonon, mert ma korán megy a fodrászhoz. Felhívtam, hogy nem ébred-e el?... de nem már készülődött is az induláshoz. Én nekem holnapra van délelőttre időpontom, nekem is kell már vágatni hajat.
Most már megiszom a kávémat, és lassan rábeszélem majd magamat a munkára is. 
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is mindenkinek.
Tegnap aránylag csendes napunk volt,mégis fáradtan értem haza.
Margitka.
Èn is holnap megyek fodrászhoz,festetni és vágatni is kell.
Itt erőlködik a napocska,jó lenne már egy kis jobb idő.
Szia Lia!
Én viszont már ma elfáradtam.... Reggel óta meg sem álltam, fent végeztem az egész házzal, de idelent még van dolgom.... De most már muszáj volt leülni egy picit.... A számítógépet is kikapcsoltam a reggeli beköszönés után hamarosan.... hogy még véletlenül sem üljek le, ha valamiért lejövök. Most kapcsoltam vissza. Szerencsére az időjárás is kegyes volt eddig hozzánk, a nap is süt már! 
A férjem kint metszette a szőlőt és a fákat, Ő is kipirulva jött be épp az előbb.
Akkor Te is csini leszel az ünnepekre. Most már jobb is, ha rövidebb a hajunk, jöhet a jó idő! 
Az ebédidő is közeleg, mindenkinek jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... 
Aztán délután a folytatás következik...
Sziasztok!

Margitka! Te is ügyes vagy, nagyon jól haladtál a munkákkal. Ennyi elég is volna mára. A férjed is szorgoskodott a kertben, jó idő lett felétek? Itt eddig sütött a napocska, de most már kezd felhősödni.
Mi reggel a laborral kezdtük vérvétel, vizelet, majd holnap lesz készen, leviszik az orvoshoz oda megyünk megint reggel.
Délelőtt én is átmostam a konyhaszekrényt, kitakarítottam a főzőfülkét, utána jött a fürdő és a WC. Végre zekkel is készen vagyok. Este összeállítottam a sajtostallért, ma fogom sütni délután. Még majd sajtosrúdat is sütötk, Ibolya azt nagyon szereti, a múltkor is azt kapkodta.
Így mindent péntekre megcsinálok, szombaton csak a saláta és az egybesült marad, meg a sonka. Nem tudom mikor indulnak, szerintem 11 óra felé itt lesznek az unokák. Borzasztóan kiváncsi vagyok Ibolyára szülők nélkül milyen lesz az esti alvás. Én gondolom nem lesz semmi probléma.
Ancsa! Jót nevettem a boszorkányon!
Szia Ilona!
Csodálatos képet hoztál! A tulipánoknak is nagyon szép színe van, és a háttérben a havas hegység ámulatos hatás! Egyszerűen káprázatos látvány! 
Igen, szerencsére nagyon jó idő lett, napsütés, és kellemes levegő, bár a szél is járt rendesen, pedig egy kevés esőt is jeleztek hozzánk, ami eddig szerencsére nem ért ide, de nem is hiányzik. ![]()
Remélem, hogy jó lesz a laboreredmény! Drukkolok Nektek!
Délelőtt Te is szépen haladtál a teendőkkel. Na és hogy állsz a sajtos tallérok kisütésével?
Az unokákat már nagyon várod, de nagy öröm lesz, ha majd odaérnek! Izgalmas lesz a kis Ibolya ott altatása is... de biztos nem lesz gond! 
Én ma már nem csinálok semmit sem. Holnap elég korán megyek a fodrászhoz, utána aztán megint lesz dolgom... főzés, sütés... de most már lazítás! 
Szervusztok!
Juj rémes nap volt,felhős ,borús alig láttam annyira er öltettem a szemem teljesen kidagadt a helyéről mire hazajöttem,szoritottam a cipőt is nehogy rosszul varrjak,de igy is jött orditani,volt egy pont amikor úgy éreztem nem kell ez nekem és felállok,otthagyom...de akkor készült ki egy másik kolleganőm és beadta a felmondást és elment...úgy gondoltam elég nekik egy napra egy....Még ezen a héten menni fog ez a modell,csak remélem hátha könnyebb lesz varrni mert a feketét befejeztük,holnap barna jön,hátha jobban látom,a fekete nagyon szemrontó...olyan fáradtan jöttem haza,hogy megint semmit nem csináltam,pedig azzal mentem ma be hogy délután takaritás..
Szia Ancsa!
Azért lassan, de fogynak a kolléganők... Hogy Te mennyire figyelmes vagy, még meg is sajnálod a zsarnokot?! 
Sajnálom, hogy ilyen nehéz munkátok van, azért lehetne egy kicsit türelmesebb a főnöknő! Örülhetne, hogy még van aki bevállalja...
Ma én is megállapítottam megint, hogy hamarabb elfáradok... bár elég sokat dolgoztam én is... De holnapra is lesz teendő...
Csütörtökön dolgoztok a héten Ti is utoljára? 
szerintem nem adja meg a pénteket nekünk,majd csak az ortodox ünnepit..
Ja!... elfelejtettem, hogy ott ortodox egyház van.... de azt tavaly is megkaptátok, ugye! 
Mi közben meg megvacsoráztunk... de most aztán már csak lazítás van! Holnap is lesz nap!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás