Szervusztok,megjöttem!
Megvettem a sonkát Húsvétra,olyan friss még kell hagyni száradni kicsit,pont jó lesz,ha el nem fogy addig,mert naggggyon finom!
Voltam benn szüleimnél,vittem apunak üditőt,ne nagyon mászkáljon,nálunk ugyanis megint tél lett,reggel óta hull a hó,meg most havas esőbe csapott át,de non stop esik...Jól vannak,csak anyu nagyon ideges ,eszi magát a húga miatt...még mindig benn van,nincs róla semmi új hir...
Nálam a takaritás most mással kell kezdődjön,hacsak holnapra nem lesz valami csoda folytán jobb idő,igy ablakot meg függönyt nem tudok mosni,locsog,tocsog minden...
Ma is idegbajos napom volt mig ki nem keltem a végén magamból,mikor hol egyik,hol másik főnökasszony jött oda,hogy ha látom hogy az összeállitó nem tette pontosan a jegyzésre ne varrjam meg,jön a másik,hogy ha látom hogy a bukkoló nem kerekitette szépre a nyelvet,hanem hegyes akkor ne varrjam meg...a végén kiborultam,és kiabáltam,hogy minek néznek engem,mi vagyok én itt minőségellenőr a szalagon vagy varrónő,nem azért vagyok a gép mellett ,hogy a mások elrontott munkáját ellenőrizzem,hanem hogy az enyémért vállajak felelősséget,hogy ne essek le a széléről a varrással,ne hagyjak lógó cérnát,ne fogjam oda a bélést,mikor varrjak,ha mindig a mások munkáját kell előbb ellenőrizzem.Mindenki csinálja meg a maga dolgát rendesen...Hagyjanak dolgozni vagy fogom a cuccom és hazamegyek...Akkor aztán leszálltak rólam...