Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!

Margitka! Nagyon szépen süt a nap, de reggel -7 fok volt. Egy adag ruhát már betettem a gépbe, lehet kintre teregetni. Mi is Pick sonkát veszek, de abból is van több féle. Tavaly már nem kaptam mire bementünk nem volt. Most van olvastam remélem kapok, van darabolt lapocka és frikandó sonka vagy füstölt tarja. Majd meglátom melyik lesz a sok közül.A frikandó sonka is képen jól néz ki. Nem olcsó, de legalább jó, bízunk benne!
Hogy van a derekad? Az enyém is megfájdult, mikor Miskolcra szaladgáltunk a router ügyben! A kocsiban alig tudtam ülni, de már jobb.
Lia! Mint mindig itt is húslevest főzök, lesz sonka, meg még lehet készítek egy kis káposztát. Ez éppen elég lesz ha nem jönnek a gyerekek még sok is. Ha meg mi megyünk akkor viszek káposztát. Sütemény is csak sós és még valami édesség mellé.
A férjednek jót tett a túra, gyaloglás a hídon! Éppen kérdezni akartam, hogy bírta, mert jó hosszú a híd amin átgyalogoltatok!
Ügyes volt az unokád és még két szurit is kapott!
Ancsa! Lesz óraátállítás már én is olvastam, aminek egyáltalán nem örülök, de szerintem sokan vannak így vele! Nem is tudom hogy lehet megcsinálni ezt a szabikkal! Ki nem fizetik, ki nem lehet venni?! Akkor mi lesz vele?