Válasz: Kertek és virágok
Nem sikerült valami jól a fotó, mert nem sütött a nap, amikor készítettem, de azért megmutatom... Mára a törpeliliom is elkezdett virágozni a kis kertben:
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Nem sikerült valami jól a fotó, mert nem sütött a nap, amikor készítettem, de azért megmutatom... Mára a törpeliliom is elkezdett virágozni a kis kertben:
Nem lehet ellenállni a hó látványának. Első dolgom az volt, hogy ma is megörökítsem. A pingpongasztalon pontosan lelehet mérni, hogy mennyi hullott eddig...
Beledugtam a mérőszalagot, jelenleg 6 cm hó hullott:
és még pár fotót:
Vasárnap a nagy fiam is kezébe vette a fényképezőgépét, és készített fotókat... Most válogattam belőle:
A hóvirág a hóban....
Az ibolya is nyílik... január és február kivételével láttuk a kertben virítani, ahogy most is....
Na és újra hó takarja a krókuszokat is!
A madáretetőt is igyekeztem megtölteni... épp néztem, hogy már alig van dió benne... ma pótolom! sajnos egy kis cinke épp elrepült, pedig szerettem volna itt is megörökíteni...
A hosszú tűlevelű fenyő mellett jobbra nyírfa vékony ágai is hóval vannak borítva...
Margitka! Így milyen gyönyörű a kert! Itt is a hóvirág pont ilyen nagy és szépen virít, és a tulipán már bimbóban van, remélem nem fagy majd meg!
Ilona!
Valóban gyönyörű így a természet... ezért is szeretem megörökíteni. ... A tulipán nálunk is kint van elég jól, de még nem bimbós.... Reméljük, hogy most már nem tart olyan sokáig a hideg idő...
Én meg úgy sajnálom,szegény pici virágokat a hóban...
Ancsa!
Ezek a tavaszi virágok nem kényesek,... bírják a havat is... nincs akkora fagy, hogy gond legyen... Majd virítanak, ha elolvad a hó!
Nagyon szép képek,a téli kertről.A virágok is nagyok aranyosak,dacolnak a hideggel.
Szépen szaporodik végre a kertünkben a medvehagyma. Ennek nagyon örülök, hiszen igazán egészséges gyógynövény. Itt olvashattok róla: Medvehagyma
Margitka!
Nagyon szépen megnőttek, ebből lehet már jó finomságokat készíteni!
Gyönyörű napsütéses idő lett mostanra. Virágba borult a kert... a fűben az ibolya és a százszorszép is:
Ó,mint egy virágszőnyeg!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok