Válasz: Társalgás

Jó reggelt,hull a hó,egész éjjel hullt,Fehér minden.Szépnek szép,de már nem bánnám ha inkább zöld lenne minden ,nem fehér.Ma jövök haza egyenesen,remélhetőleg nem jön közbe semmi.
Szép napot!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás

Jó reggelt,hull a hó,egész éjjel hullt,Fehér minden.Szépnek szép,de már nem bánnám ha inkább zöld lenne minden ,nem fehér.Ma jövök haza egyenesen,remélhetőleg nem jön közbe semmi.
Szép napot!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Pedig a türelemre mindig szükség van... anélkül nem lehet könnyű valóban elviselni a nehezebb napokat... Jó munkát a dolgozóban, teljes gyorsan napod! 
Itt ma is hideg még a reggel, de csak -3 fok van, hó már tegnap óta nem hullott... én sem bánnám, ha elkezdene végre egy kicsit javulni az idő, hiszen a jövő hét végén már itt a húsvét... de épp most mondták a tévében, bizony még nyugaton és észak-nyugaton is havazik...
A kávénk már készen van, én anélkül nem tudok napot kezdeni... már nem üres a csészém.... Van még, ki kér?

Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!
![]()
Margitka! Köszi a reggeli finom kávét! Tegnap este még volt egy utunk Miskolcra. Visszavittük az USB adaptert, mert elég volt csak a router! Meg volt beszélve az eladóval a pénzt is visszakaptuk. Na végre már minden rendben van a gépekkel! A fiúk nagyon sokat dolgoztak vele, mert mindent rendben mutatott a régi router is,, de kb.öt perc múlva minden leblokkolt, nem volt jó semmi. Mértek mindent az is jót mutatott egy ideig. Már minden felesleges is le lett törölve a gépről lehet hogy azért lassú. A végén csak a router volt a hibás. Mennyit bosszankodtunk miatta, már nagyon ki voltam e miatt, mert csak az időm ment el a gép előtt és nem csináltam semmit.
Nagyon finomakat sütöttél, guszták a sósak, máglyarakás is. Látom még krémes is volt és lángos! Nálatok is szép hétvége volt együtt a családdal! Sajnos itt is még ma reggelre is esett a hó, már nagyon elég lenne belőle!
Vasárnap elmentek ebéd után kb. három óra felé a gyerekek, utána jó nagy üresség lett a házban. Jaj de jó volt megint együtt itt is a családdal! Az unokák nagyon aranyosak, karácsonytól rengeteget fejlódtek. Jutott idő játszani is velük. Ibolya nem is akart hazamenni. Jó volt nézni mikor jóizúen ebédeltek. Én is sósat is sütöttem, meg kekszgolyókat is, de elfogyott minden. A tortából tudtam bepakolni mert megint jó nagyott sütöttem.
Ma főznöm kell és vasalnom a tegnapi ágyruhákat.
Lia! Olvasom, hogy Te is nettel voltál elfoglalva! Jaj de bosszantó is volt! Örülök, hogy ott is sikerült a végére járni a problémának! Nagyon finomakat főztél! A kenyérkéd is nagyon szép és guszta, látni hogy finom!
Ancsa! Olvastam, hogy mennyi fiatal halt meg az utóbbi időben! Ez nagyon szomorú, ilyen fiatalon elmenni! Helyes ez a fiúcska is, sajnálom nagyon, nyugodjon békében!
A nagynéni hogy van, van valami javulás, Vagy még mindig nem tudtok felőle semmit? Ez sem lesz könnyű, még megtaláljátok a megfelelő megoldást számára!
Bekukkantottam a konyhádba, csak írni nem tudtam, megnit finomakat készítettél!
Szia ILona!
Csodaszép tavaszköszöntő képpel jöttél ma! 
Jó sokat mérgelődtetek a gép miatt, de a sok munka meghozta az eredményt. Most már legyen is jó! Akkor szerencse, hogy megbeszéltétek az eladóval, így visszakaptátok az adapter árát is....
Nagyon gyorsan összedobható a krémes ezzel a bolti vajastésztával, szerintem megéri! Ezenkívül csak sós apró süti és végül lángos volt... Máglyarakást én nem csináltam....azt máshol láthattad! 
Jó lehetett együtt lenni a családdal! Ibolya is aranyosan ragaszkodik már hozzátok! ![]()
Én ma karalábélevest főztem, második maradt, így azt nem kellett... Na és Te mit főztél? 
Szia Margitka!
Zöldborsólevest főztem, mellé hurkát sütöttem. Holnapra maradt leves, majd csak a másodikat kell kitalálni.
Azért hoztam ilyen tavaszi képet, hogy jobb kedvünk legyen, mert itt egész nap szomorú volt az idő.
Elpakoltam a kivasalt ágyneműket, összepakoltam ma már nem csinálok semmit.
Összetévesztettem a máglyarakást az aranygaluskával, azt készítettél valamelyik nap.
Ilona!
Finomat főztél! nekem is csak másodikat kell holnapra készíteni, de már ki is találtuk közösen, hogy mi legyen...
Ja az aranygaluskára gondoltál! Pénteken azt sütöttem... Az most is kapós volt!
... Mivel szombaton Gábor fiam is befutott, többen voltunk rá, el is fogyott aznap! Viszont van még 2 szelet krémes, azt majd ma délután fogjuk befalni a férjemmel... 
Örültem a képednek, mert itt is hasonlóan szomorkás az idő... De ebédnél annyira jól laktunk, hogy nem engedtem a férjemet se lefeküdni, hanem rábeszéltem, hogy sétáljon el velem kenyérért, meg tejfölért... Holnap rakott krumpli lesz, és keveselltem a maradék tejfölt... Te még nem tudod, hogy mi lesz a második? Nem egyeztetek meg? 
Én is lehúztam az ágyruhát, amikor hazaértünk, de ma már nem mosok, majd valamelyik nap csak...
Most már mi is csak pihenünk! ![]()
Sziasztok,megjöttem!
Beugrottunk a Kauflandba egy kicsit vásárolni,előre Húsvétra,nagyon nem szeretem nyomulni,mikor tele van emberekkel,most nyugodtan meg tudtunk venni mindent ami kellett..
Nagynéni meg van,kap kezelést,nincs túl jól infúzió megy...várunk...
Szia Ancsa!
De cuki képet hoztál a mai napon topikba!
... Nem is tudtam, hogy ma még ilyen vidám nap is van! Azért szerintem boldogság legyen minden nap! 
Én is szeretnék már húsvétra is vásárolni... talán még a hétbe belefér valamelyik nap.. na majd megbeszéljük, hogy mikor is....
Akkor legalább már van hír a nagynéniről is... csak türelem! 
Sziasztok.
Itt vagyok én is,ma kicsit jobb volt dolgozni,kevesebben voltak,tegnap kitombolták magukat.Munka után sütöttem egy mimóza szeletet,kolléganőm nyugdíjba megy,neki lesz a búcsúztatója.
Margitka!
Mi csütörtökre tervezzük a vásárlást,de szerintem a jövő héten is kell majd menni még.Leviék az ünnepek után jönnek,egy kicsit itt lesznek,már várjuk a találkozót.
Ilona!
Örülök én is hogy jó a gép,mérgelődtem vele sokat,de lényeg hogy már jó nálatok is.
Láttam a képet Ibolyáról,milyen sokat nőtt már Ő is,nagyon aranyos kislány.
Finom ebéd készült nálatok is,mi maradékot ettünk,ma fogyott el a hétvégi hús.
Szia Lia!
Látom, hogy Te is megjöttél, míg én a konyhában szorgoskodtam, rendet tettem a vacsora után...
Jó, hogy ma egy picit lazább napotok volt. Ügyes voltál, ha már sütöttél is holnapra a búcsúztatóra. Biztos, hogy sikered lesz a sütivel! 
Az jó, ha időben elrendezitek a vásárlást... Gondolom, hogy Leviék is sürgetnék most az időt, hogy minél előbb jöhessenek! 
Közben a nagy fiam is megjött, Neki is mindig van valami mesélni valója...
Most már én elköszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

jó reggelt!
Nincs kenyerem,hamarabb kell indulnunk,veszek az uzsonnához,legyen szép napotok puszi.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás