Válasz: Társalgás
Margitka!
Nekünk mindig itt kell lenni előbb ha nincs is rendelés,van intézni való is.
Remélem nem lesz roham a hosszú hétvége után.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Margitka!
Nekünk mindig itt kell lenni előbb ha nincs is rendelés,van intézni való is.
Remélem nem lesz roham a hosszú hétvége után.
Lia!
Talán ilyenkor jobban oda is tudsz figyelni az elintézendőkre... 
Na és az orvos mikor ér oda reggel?
Az orvos csak 9-re jön,addig egyedül vagyok.A telefon állandóan csörög.Van elmaradás papírmunka,nem is győzzük a nagy forgalom mellett,de talán csökken egy kicsit.
Aha, Ő csak a rendelésre ér oda... Neki nem kell a papírmunkákkal foglalkozni, arra ott vagytok Ti! ![]()
Persze a telefon...
... az olyan.. csörög... én is mindig oda szoktam szólni, ha labor eredményért kell visszamennem, hogy odaért-e, ne kelljen feleslegesen várakozni ott, ha mégsem lenne meg... Akkor nem unatkozol a rendelés kezdetéig sem! 
Ma laza délelőttöt tartottunk... csak porszívóztam idelent... aztán főztem ki egy kis adag csavart tésztát. Majd egy kis paradicsomos-gombás szószt is készítettem, kevés fűszer hozzáadásával... ezt eszünk a megmaradt leves után, csak még egy kis trappista sajtot reszelünk rá... ![]()
Most pedig még ebéd előtt megnézzük a sorozatom mai részét... 
De akik most ebédelnek, jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... 
Sziasztok!
Megjöttem én is, de csak bekukkantok! Délelőtt takarítás volt és ágyneműt húztam, ebéd után irány Miskolc. Most jöttünk meg, rútert kellett venni most teszteljük, ha nem jó akkor visszük vissza. A fiamék átnézték a gépet és a háttérben ment futtatásokat is letörölték. Valóban elég sokat letöltöttünk nincs felesleg rajta. Semmit sem találtak, a gépem jó, mind a három gépet átnézték és ugyanazt tapasztalták mindegyiknél. A rútert kell csikerélni, most vettünk újat a férjem programozza és ha nem jó akkor megyünk egy másikért, megbeszéltük az eladóval. A számítógépbe is vettünk egy USB adaptert már ezzel is sokkal jobb.
Majd jövök és mesélek!
Szia Ilona!
Remélem, hogy jó lesz az új router, és megoldódik végre a probléma a gépeknél! Drukkolok Nektek, hogy most már ne legyen több gond! 
Aztán majd várunk, biztos lesz mesélni valód, hiszen most nem tudtál jönni pár napig...
Sziasztok újra.
Hazaértem,ezren voltak,elfáradtam.
Jó pihenést kívánok Mindenkinek.
Szia Lia!
Aranyos vagy, hogy még ilyen fáradtan is beköszöntél! ... Akkor most már igyekezzél minél előbb lepihenni este! 
Mi most jöttünk be az étkezőből... Megvacsoráztunk... Megettük a sült hús maradékot, nagyon finom volt... Máskor is ilyen sokat sütök le egyszerre, hiszen ezt napokig is lehet fogyasztani.
... Közben a fiam is hazaért Pestről, Ő is mondta, hogy sok munkával kezdődött a hét... már fel is ment fürödni...
Azért én még valamilyen gyümölcsöt eszek... ha mást nem, akkor almát... Hiszen úgyis az a legegészségesebb... 
Szervusztok,szép estét!
Bocsi csak most...voltam szüleimnél,hazafele bevásároltunk Attival,kaptam tokaszalonnát,és életemben először,abáltam,most pihen a hidegben,bekencézve,paprikás,fokhagymás mázzal...mit mondjak,nem kaptam hozzá étvágyat...na de végül is apunak meg Attinak készitettem,remélem nekik majd izlik,én biztos nem kóstolom meg,fotóztam,majd holnap felteszem,mert már hulla vagyok.
Puszi és szép álmokat mindenkinek!
Szia Ancsa!
Nálunk is a férjem szereti jó fokhagymásan paprikásan... persze kell, hogy legyen benne száraz hús is, nem csak tiszta zsír... ![]()
Ez szerintem is tipikus férfi kaja.... lehet rá inni.... 
Te is igyekezzél minél előbb lepihenni! 
Most már én el is köszönök mára... Még van egy kis rámolni való a konyhában, aztán csak tévézünk... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás