Válasz: Társalgás
Az is egy jó megoldás, biztosan nagyon finom lesz úgy. ![]()
De most már lassan készítem a reggelinket. ... aztán még a boltba is át szeretnék lépni, mielőtt a krémest készítem....
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Az is egy jó megoldás, biztosan nagyon finom lesz úgy. ![]()
De most már lassan készítem a reggelinket. ... aztán még a boltba is át szeretnék lépni, mielőtt a krémest készítem....
Na melegszik a gulyásleves. A lángost is kisütöttem, előtte meg a krémest is elkészítettem...

Készen van a fokhagymás tejföl is a lángoshoz... meg van sós apró süti is. ![]()
Akkor jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... 
Jöhetek lángosozni?
Sziasztok.
Végre ideértem én is,túl vagyunk az ebéden,vasaltam,most egy kis pihenő.Reggelre itt is téli kép fogadott bennünket,jó sok hó esett.Délelőtt végre sikerült elintézni a netet,mobil internetet igényeltem,de azzal is 3x kellett visszamenni mire elintézték hogy működjön.Most úgy néz ki hogy jó.A wifivel nem boldogultunk,nem jött le a jel fentről,már sok mindennel próbálkozott a fiam.
Margitka!
Micsoda finomságokat készítettél,a krémesből vettem,a lángos is nagyon guszta,simán sajtos-tejfölöst megkóstolnám.
Nekünk is maradt gulyás leves,sarkadi pecsenye volt a második,desszertnek még marad bukta pár darab.
Holnap reggel megyek dolgozni, 1 nap helyettesítünk.
Hoztam képet az ebédünkről.
Sarkadi pecsenye:
Sütöttem kenyeret is,burgonyás,majdnem odaégett,így jár aki netezik.
Sziasztok újra! 
Ancsa!
Ma annyira kapós lett a lángos, hogy már nyoma sincsen... Ha előbb benéztem volna, akkor egyet legalább félretettem volna Neked! 
Lia!
Örülök, hogy végre sikerült megoldanotok a netet! Így sokkal többször tudsz bekukkantani, bármire is vagy kíváncsi! ![]()
Én is a sima tejfölös változatot ettem a lángosnál, csak a fiúk választották a fokhagymásat, és még az anyósom is. ![]()
Finom lehetett az ebédetek. A kenyered is igazán jól sikerül! Guszta nagyon! 
Nekünk csak leves és krémes maradt, de mi azt már holnapra meghagytuk.... azért még valamit kitalálok holnap, amit a nasi előtt eszünk majd...
El is köszönök most már... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margitka!
A telefonon tudok netezni,de nem mindet tudok intézni onnan.Remélem így már jó lesz.
Elköszönök én is,jó pihenést kívánok Mindenkinek.

Jó reggelt mindenkinek!
Hideg van,elővettem megint bakancsot,sapkát,vastag dzsekit...
Ma megyek a szüleimhez munka után,majd csak későn leszek,legyen szép napunk ,akkor is ha történetesen hétfő van...Isten éltesse a Józsefeket,vakarózhatnának egy kicsit,hogy hozzanak némi jó időt...
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Lia!
látom, hogy még visszanéztél este. De miért a telefonodról tudsz írni? Elromlott a számítógépetek? 
Ancsa!
Köszi a kávét, ma megint egy jó közmondással hoztad a képen, egyetértek az ott írtakon én is. ![]()
Bizony szokatlan már ez a hideg, ami van... Jelenleg -2 fokot látok a hőmérőn, és nagyon apró pelyhekben most is szállingózik a hó... A Sándorok tegnap sok havat hoztak, most én is a Józsefeket buzdítom, hogy tegyenek ez ellen! Legyen vidám a névnapjuk! Talán majd Benedek komolyan is veszi a kérésünket szerdán! ![]()
A reggeli kefirt és kávét már megittuk. Egyenlőre hallgatom a tévét, ami a hátam mögött van bekapcsolva, és itt meg nézelődök a hírekben a neten...
Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok én is,már a dolgozóból.9-lesz csak rendelés,bekukkantottam előtte.Itt is esett valami,csúszósak az utak.
Margitka.
Eddig a telefont használtam netezni,mert ott tudok wifi nélkül is,de nem szeretem csak ha muszáj,a gépet nem tudtam eddig használni mert nem jött le a jel valami miatt,most így megoldódott,van külön mobil net lent nálunk,fent a vezetékes van.
Lia!
Akkor még van egy kis idő a roham előtt... Muszáj volt ilyen korán bemenned? ... Van elmaradás a papírmunkában?
Aha, most már értem... A lényeg, hogy tudsz most már netezni! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás