Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a szülinapi megemlékezést! Mindenkinek puszi!
Közben tesztelem a gépemet is, nem akarom elkiabálni, remélem most már jó lesz. Ma délelőtt került erre is a sor, mert ugye tegnap csak ünnepeltünk.
A gyerekek megjöttek nagyon szép meglepetésben volt részem. Az első egy szép vers volt amit Levente unokámtól kaptam, amit meg is osztok Veletek!
Tarka rétről kanyargós út
szalad be a vadonba.
Ünnep van ma, ünnep van ma
Kismadár is dalolja.
Nyári lombok hajladoznak,
tarka lepkék szállnak.
Mit adjak e szép ünnepen
az én nagymamámnak?
Ez a színes virágcsokor
elsuttogja hallkan,
amit neked nagymamám
mondani akartam. Boldog születésnapot!
Hátmit is mondjak erre, tűrtőztetni kellett magamat, hogy ne sírjak!..annyira meghatott, főleg ahogy előadta! Ez igazán nagy meglepetés volt, aztán jött Tamáska és a picurkánk Ibolya!
A másik nagy meglepi kaptunk a gyerekektől Horvátországba egy egy hetes nyaralást Trogirba egy hotelba van lefoglalva julius 28-tól aug. 4-ig. Papának is lesz a szülinapja áprilisban így összehozták a kettőt.
Nagyon szép szülinap volt együtt a családdal. Finom hüsleves volt, mellé rántottam ki húst sertésből, és csirkemellből. Volt torta, sós, és apró sütik. A gyerekek is rengeteget ettek, jó volt nézni. Vasárnap mennek vissza.
A tortámból hoztam, mogyorókrémmel volt töltve, kívülről pedig tejszínes volt. Nagyon finom volt, ízlett is mindenkinek.

Erre csúszott a pezsgő, persze a gyerekeknek is volt!
Margitka! Jó idö volt, szépen haladtatok a kerti munkálatokkal! Jó is volt egy kis kinti mozgás a jó levegőn.
Lia! Ti is sokat dolgoztatok, kihasználva a jó időt! Jó volt hallani a hangodat,köszönöm itt is!
Ancsa! Szomorú hírrel jöttél, remélem azóta már minden rendben van!
Sjnos ma itt reggeltől esik az eső!