Szervusztok!
Most értem haza nemrég...hosszú igy fél négyig,és most mivel ma kilencre mentünk,három órát kell bepótolni,igy három nap kell maradni egy egy órát...hát nem kitolás?
Margitka!
Most jót nevettem!Nem ismered ezt a mondást?Mikor valahova elindul az ember túl korán,arra mondjuk itt ,hogy hajnal előtt hat héttel elindult! 
Mint ma is én,9-re kellett menni,de Atti már elvitt ahogy kijött a szolgálatból,igy hajnal előtt hat héttel már ott voltam,vagyis fél kilencre...túl korán! 
Mikor délután mentem dolgozni,kettőre kellett mennem,elindultam 12-kor,gyalog odaértem a szüleimhez és együtt mentünk aztán villamossal,tehát az egész délelőttöm is el volt tolva.Akkoriban még szerettem aludni,igy ha kilenckor felkeltem,12-ig mit tudtam csinálni?Aztán húzzál dolgozni,nagyon utáltam két váltásban.Volt olyan munkahelyem is ahol egy nap dolgoztam,egy nap szabad volt,az sem volt semmi,reggel 6-tól este 7-ig a gép mellett ülni egy nap,aztán másnap alig birtam megmozdulni otthon...ez szombaton is igy volt egyik héten,másik héten viszont szombat ,vasárnap és hétfő szabad volt.Jó hülye egy beosztás nem?De ez az olasz igy akarta...Egy évig birtam...nem is tartott tovább a cége sem...
Na de ma már háromnegyed hétkor reggel reggeliztem ,három töltelék káposztát nyomtam be,hogy legyen erőm dolgozni..
Holnap pedig egy egész üveg zakuszkát teszek magamnak,mert hattól bizony hosszú lesz!