Válasz: Társalgás
Én mára elköszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Én mára elköszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Jó reggelt,nagyon jól aludtam,csak hajnali 4 előtt,hazajöttek a szomszédaim alattam és olyan veszekedésbe fogtak,hogy felvertek mindenkit,valaki meg is kopogtatta a radiátort,de nem zavartatták magukat,csak akkor hagyták abba mikor már f elkeltem,és iszom itt a kávém,most van csend,most nekem kéne orditozni,meg sirni,visitozni nekik!Na de a macskák bosszút állnak,itt rohangálnak,cicáznak,trappolnak felettük,és nem is szólok rájuk!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Köszi a kávét! A kísérő szövegről egyből eszembe jutott az M7-es zenekar. dala... Hallgassátok csak: M7 - Nem lehet boldogságot venni
Na és még egy nagyon szép dal az együttestől, itt látni is lehet őket! : M7 - Valaki áttáncolt az életemen
Éjszaka én is elég jól aludtam, csak 1-szer néztem rá az órára valamikor hajnalban... Neked viszont nagyon rossz lehetett ez az ébresztés.... Egyszer szóvá lehetne tenni azoknak a alsó szomszédoknak, hogy éjszaka ne balhézzanak... De jót nevettem azon, hogy hagyod, hogy a macskák bosszút álljanak! ![]()
Reggeli után porszívózok... Ma főzni is kell, megegyeztünk, hogy borsóleves lesz és pupácska (mákos guba) a férjem kedvéért.
Most 0 fok van, + +11 fokot ígérnek mára ide... eső sem lesz ha igaz 2 napig...
Akkor kezdődjön a nap. Hajrá! 
Akkor most már bekukucskálok.... 
Hú de elrepült a mai nap! ... De örülök, hogy lehúztam az ágyruhánkat, mert szépen meg is száradt, most húztam fel! Még a nap mindig süt, igazi tavasz lett nálunk délutánra! ![]()
Elugortunk még karalábé magot venni, mert lassan kezdődhet a magok vetése, és dughagymát is vettünk hagyományosat és lilát is. Meg 2 adag korai vetőburgonyát is. Már jó, ha ezek megvannak!
Aztán néztem, hogy kevés az alma, ezért átmentünk azért is Elvira Majorba. Vettünk megint jó 5 kg-ot. A 160,- Ft/kg-osból válogattunk... ![]()
Most pedig egy filmet akarunk nézni pihenésképpen....

Szervusztok!
Megjöttem,gyönyörű tavaszi nap volt ma,de nekem sikerült némi bosszúság a nap folyamán.Rendeltem túrót hogy hétvégére süssek,hát nem hozta a nő,akitől venni szoktam,igy felborult a tervem,valami mást kell kitaláljak.Voltam benn szüleimnél,és sikerült ottfelejtenem a savanyú káposztát,amiből töltöttet akarok késziteni...ahogy hazaértem csörgött a telóm,de akkor már tudtam is ...Na majd holnap reggel hazahozzuk,úgyis megyünk vásárolni előbb!
Közben itthon odatettem a marhacsorbát főni,legalább azzal legyek ma készen!Ahogy jön ez a jó idő,rámjön a nagytakaritás is,ajtó,ablak nyitva,de még várok vele,van egy sejtésem a munkát illetően,lehet lesz pár szabad napunk,nem akarom elkiabálni.
Szia Ancsa!
Látom, hogy Te is jártál itt, és gyönyörű virágos képet hoztál! 
A baj nem jár egyedül, azt szokták mondani... Akkor holnap főzöl majd a savanyú káposztát?
De gondolom, hogy elkészült már a csorba. Jó étvágyat hozzá, ha most ennétek. ![]()
Már én is a tavaszi munkákon gondolkodtam ma... De jó is lenne, ha elkezdhetném.... én is be vagyok most már indulva ezekre a munkákra.. ![]()
Jó vásárlást kívánok holnapra! ... 
Valami filmet megint kinézett a férjem... Én el is köszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok.
Szerencsésen megérkeztünk,nagyon jó idő volt ma.Megnéztük a Bazilikát,gyönyönyörű.Többször voltunk már de mindig megcsodáljuk.
Vacsora után sétáltunk egy keveset,holnap lehet átsétálunk a hídon Párkányba.
Sajnos a fényképező otthon maradt,a telefonnal próbálok egy pár fotót csinálni.
Jó pihenést kívánok mindenkinek.

Jó reggelt!
Úgy terveztem ma tovább alszom,de ugyebár,ember tervez...Bitta végez...nem hagyott ,már fél 5-kor kezdte,de végre 5-kor feladtam és kikeltem.Kivettem a főzni való húsokat a fagyóból,a halat,merthogy az is lesz ma,pisztráng filét vettem ugyanis.A csorbát megfőztem az este,hogy ma több időm maradjon másra...Azt is be kellett tenni,a hűtőbe,mert kihűlt éjjel.Úgyhogy iszogatom a kávém...Jó reggelt,kukkurikúúúúú!
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Látom, hogy még tegnap este bejelentkeztél! Örülök, hogy szerencsésen odaértetek Esztergomba! Biztos, hogy még sok szép élményben lesz részetek! Kár, hogy a fényképezőgépet nem vittétek el magatokkal... de azért a mobiloddal is sikerülhetnek a fotók! Készítsetek Párkányban is képet! ![]()
További szép napokat, és érezzétek nagyon jól Magatokat! Aztán majd várunk vissza! 
Ancsa!
Itt ma is dolgoznak. Mivel a jövő héten csütörtökön lesz 15-e, a pénteki napot ledolgozzák ma, és így majd a jövő hét vége hosszú lesz, 4 napos! De ez a hét most hosszú a mai munkanap miatt...
Remélem, hogy ittál ma kávét, és nem leszel elviselhetetlen! ![]()
Én ma is beindítottam a mosógépet, mielőtt lejöttem, ma korábban kiteregethetek.
Hú de jó is volt aludni a friss ágyruhában éjszaka! 
Akkor jó munkát Neked is! ![]()
Már kiteregettem 2 adag ruhát, most mos harmadszor a mosógép... Bizony, hogy kihasználom a mai esőmentes napot.

Aztán vágom is össze a kifliket a pupácskához....
Most akkor ebéd előtt megengedek magamnak egy kis pihenőt... A 3. adag ruhát is kiteregettem már rég, a nap süt, és lengedez a szél is, minden meg fog száradni ma is! ![]()
A borsóleves után ma pupácskát eszünk, amit természetesen most is a Hot Panban készítettem el. Na és sajtos tallér is van... kisült már a kakaós piskótám is a tortámhoz... a krémeket majd csak ebéd után készítem, és akkor fejezem be.

Mindenkinek jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás