Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!

Margitka! Tegnap gyönyörű volt a idő, de ma már az előbb elkezdett cseperegni. Hétvégére sok finomságot készítettél, a krémes biztosan fincsi volt vajjal készítve!
Én almásat sütöttem, almám volt elkészítve, így csak a tésztát kellett összeállítani.
El voltunk foglalva a számítógéppel. Vírust keresett a férjem, de nem volt, aztán egy frissítő program is végigfutott rajta. Most nagyon jó gyors, de szerintünk nagyon le volt terhelve. Bekapcsoltuk az új gépünket, amit annak idelyén vásároltunk, mikor az enyém elromlott. Ennél is ugyanazokat tapasztaltuk mint a régi gépeknél. Tehát ez is nagyon lassú volt. Most eddig minden jó, remélem most már ilyen is marad.
Még nekem vannak törölni valók, majd ma még ezeket megcsinálom.
Tegnap a kertünk végében a harmadik szomszédban felrobbant a családi ház. Kint voltunk éppen a kapuban, mert jöttek hozzánk és hallottuk.Rettenetes nagy volt. 83 éves bácsi meg is halt, egyedül lakott szép nagy ház, és a kazán robbant fel. Még nem tudjuk mi okozta, még vizsgálják. Kint voltak a tűzoltók, mentők, lezárták a főutat és felénk volt átirányítva a forgalom egészen délutánig. Volt nagy káosz, a nagy csuklós buszok alig tudtak kifordulni a főút felé, na meg a nagy kamionok.
Lia! Bizony örülünk hogy jó kezekben lesz a gyerek, mert nem mindegy kihez kerül elsőben. A férjed térde javul már egy kicsit? Az unokák hogy vannak?
Ancsa! Kíváncsi vagyok az új frizurádra!