Sziasztok!
Nagyon szép vasárnapot kívánok Mindenkinek!

Margitka! Most már kezd jó lenni a gépem. Rettenetesen tele volt, sokat letöröltünk, és letöltöttünk róla, így gyorsabb is lett. Remélem ilyen jó marad és nem kell elvinni szakemberhez. Víruskeresővel is kétszer is megnézte a férjem, de nem talált rajta vírust. Szerintünk azért volt lassú, mert nagyon le volt terhelve, már nem sok hely volt rajta!
Én is most lettem készen, majd egy kávét igyekszek lefőzni, de előtte ide benéztem. Húsleves volt, és sertéshúst rántottam ki és petrezselymes krumpli volt mellé.
Skype-tunk tegnap Levente unokámmal, nagy volt az öröme mert az iskolát voltak megnézni ahová fog majd járni. Tíz perce van majd tőlük, a hová mennek lakni. Egész délelőtt foglalkozás volt velük, az első osztályos tanitó nénik és bevonták a 4.-dik osztályos tanulókat is tartották nekik. Szuper jó volt, küldtek egy csomó képet és videót erről. Nagyon szimpatikusak, kedvesek, teljesen mindegy melyikhez kerül majd a gyerek. Ha sok a jelentkező, akkor három osztályt indítanak. A szülők is nagyon meg voltak elégedve. Mutatta a koronát, bábokat varázspálcát amiket készített. Táncoltak, mondókáztak, énekeltek. Tetszett a gyereknek is jól érezte magát. Fő még hogy két tanító néni lesz velük egész nap, reggel még reggelit is adnak. Erre itt nem szokás! Fél nyolcra mennek és becsengetés előtt van a reggeli. Ez jó benyomás volt elsőre, nem mindegy milyen kezekben van az elsős. Vagy megutáltatja vele, vagy nagyon megszeretteti vele a tanulási folyamatokat. Tamás is nagyon jó pedagógushoz jutott, ő is nagyon szeret járni.
Így nenük is nagy volt az öröm tegnap, mondtam is mindig ilyen jó híreket mondjatok!
Itt reggeltől gyönyörű idő van, szépen süt a napocska, és jó sok hó el is olvadt.
Lia! Nagyon guszták amiket sütöttél, szívesen megkóstolnám a meggyest! Jaj de finom is lehet! Tudtál azért egy kicsit pihenni?
Ancsa! Akkor felétek is hangos az éjszaka, még egy kis kutya ugatás hiányzik hozzá! Én is nehezen alszok el, még mellé a hangoskodás nem hiányzik! Így nehezen piheni ki magát az ember!