Szervusztok!
Itt vagyok ,ragyogok!szakad az eső egész nap és jó hideg van nálunk.
Poci nagyon nyugodtan végigaludta az éjszakát,olyat aludt ,mint a bunda,éjjel valamikor lefordult párnástól a kisszekrény tetejéről,ott van egy kis szekrény az ágyam mellett,annak a tetején szokott aludni,szóval lefordult,leesett,puffant egy nagyot,fel is ébredtünk,de gyorsan feljött az ágyba közénk,mint régen,mig nyugtalan volt nem jött egyszer sem...Sokat puszilt,nyomta oda az orrát hozzám,és aztán nagy dorombolásba fogott,végül elaludt reggelig.Úgy látom túl vagyunk a dolgon,nagyon bepánikoltam mikor ilyen "beteg" volt,neki még sosem volt bolhája,Ufinak sem soha,és nem tudtam mi a baja.Mióta Ufiál közölték hogy menthetetlen,azóta annyira féltem Pocit is,hogy reszkettem a dokinál,mig kiderült hogy csak szimpla bolhái vannak.Már mindenféle kórokozót elképzeltem...
Nekünk semmi gondunk nem volt,nem csípett meg minket,nagyon takaritottam és fertőtlenitettem alaposan,most teregetem ki az ágyneműt is,eddig minden száritóm tele volt,csak ma tudtam kimosni,és megint felporszivózok...Pfűűűű,
Ő meg jóizűen alszik,csak a túlsúlya miatt kell kicsit visszafogni,nehogy nagyon elhizzon,mert nem szeretném ha már meg abból adódna baja...
Amúgy meg Prücsivel ismét gondok lesznek szerintem,a nő most már túlzásba viszi a követelőzést,tegnap Babi is összeveszett vele,mert mindenáron az én telefonszámom kellett volna neki.Babi pedig nem adta oda,mert én meg is tiltottam,engem ne hivogasson,meg zaklasson,nem én vittem oda a kutyát,mondtam is Babinak,jobb lesz ha siet valami más helyet találni neki,ugyanis szerintem még van ez a hete,a nő ki fogja onnan pakolni...Mert nem visz mindent amit kér,meg a házát ,keritését akarja javittatni a Babi férjével,gondolom Atti is kéne neki ,azért akarta a tel.számomat.Úgyhogy szegény Prücsi,megint nem kivánatos...Nincs ennek a drága kutyának szerencséje sehol,senkivel,előbb utóbb haza kell vigye Babi mert nem lesz ahol tartsa...
Margitka!
Azt a banános palacsintát már próbálgatták a csopiban nálam,nem voltak elragadtatva tőle,egyszer meg lehet enni,de nem lett nagy sikere...
Katika!
Gyógyulást a betegeknek,vigyázz Magadra ,ne tudom arra milyen idő van,de nálunk nagyon lehűlt,hamar meg lehet fázni.
Megyek teregetni,aztán porszivózok,majd még benézek,biztosan eszembe jut még valami,amit el akartam mesélni csak most kiment a fejemből!