Válasz: Társalgás
A hétre lemondták,itthon tudjuk gyakorolni,bár nem sok javulást érez a férjem.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
A hétre lemondták,itthon tudjuk gyakorolni,bár nem sok javulást érez a férjem.
Lia!
Hú ez nem nagyon jó hír... De azért csak óvatosan csinálja meg a gyakorlatokat... hátha idővel jobb lesz, mert még csak az elején van!
.... Te azért csak biztassad! Nagyon el van keseredve?
Sziasztok!
![]()
Margitka! Nem beszéltünk össze, itt is takarítás volt délelőtt. Nem kellett főzni ma. Jól kiszellőztettem, port is töröltem végig. Aztán beszaladtunk a postára, boltba hazafelé.
Most főzöm a kávét, ma nem csinálok már semmit, most is hűvös van kint. Lehet hogy egy kis tarkedlit készítek legyen egy kis édesség, a pogiból van még egy kevés.
Lia! Itt csak- 8 fok volt reggel 8 órakor. Ott jó hideg volt ma is! A férjednek jobbulást kívánok, idővel csak alakul és jobb lesz majd!
Ancsa! Köszi a reggeli kávét! Remélem a mai napod jól sikerült bent a munkahelyen!
Szia Ilona!
Ó de csodás ez a sárga rózsacsokor! 
Én is takarítottam, és bizony ebéd után alaposan kiszellőztettem, mielőtt lepihentünk. El is szundítottunk.... a férjem mellől óvatosan felkeltem, Ő még alszik...
Megbeszéltük, hogy pihenünk, aztán egy rövid sétát is beiktatunk, ha átmegyünk a boltba... de lehet, hogy csak holnap, mert elég hideg van...
Hogy milyen rendes vagy, még ma is van kedved sütni? ![]()

Szervusztok,megjöttem!
Hideg van,de nem annyira,mint amennyire érződik,mert fúj a szél,bizony a sapkán keresztül fázott a fülem...Itthon jó meleg van,pedig azóta is ki van kapcsolva a konyhai radiátor és az ablak is nyitva volt bukóra egész nap...
A szüleimnél minden jól ment,anyunak a lábára esett egy fa,és sántit,de szerinte semmi baja...csak a kisujjára esett....
Hazafele vettem macskatápot,találtam egy közeli boltot,ami útba esik,és jelentősen olcsóbb az a szárazeledel ,amit venni szoktam nekik...4 lejjel...azért az nem mindegy!
Ma felvettem a csizmám,bizony hogy jó volt a lábamnak,jó melegen tartotta...
Lia!
Ha nem is érez javulást,ne hagyja abba a tornát,nagyon fontos,Atti a mai napig csinálja minden reggel,neki is leirták mit kell csinálni otthon ,eleinte egy hosszabb istrángot használt,mig nem birta felemelni magától,azzal húzta fel alábát,de nem szabad abbahagyni,mert elmerevedik ,Az Ica barátnőm unokája,akit elütött volt az autó ha emlékeztek,meg volt műtve a térdével,és nem végezte a gyakorlatokat,mert fájt neki,vagy lusta volt vagy mit tudom én...és most nem tudja behajlitani a lábát,nem tud guggolni, ha leül is kinyújtva...Szóval tessék csak csinálni,nem vicc!
Margitka!
Jól is esik néha a lazitás,hamarosan itt a tavasz,aztán lesz annyi dolgotok a kertben,hogy nem lesz idő pihenni!
Ilona!
Remélem már mindenki jobban van Nálatok,kutya ügyben mi a helyzet?
Szia Ancsa!
De cukik ezek a nyuszik! ![]()
Itt is hideg van, épp az előbb jöttem meg a boltból, már alig volt kenhető vajas-margarin... pedig minden napra kell a szendvics készítéséhez a fiamnak... Ezért átsétáltam... de közben szaporáztam a lépteimet, mert a szél fúj, és én is sokkal hidegebbnek éreztem a valósnál....
Akkor jól mehet a fűtés nálatok is a lépcsőházban... ugyanúgy, mint a fiamnál Pesten... Ő is mindig szellőztet... 
Na még szerencse, hogy nem lett nagyobb baja anyukádnak! Azért csak pihentesse a lábát, és hamar rendbe is jöhet! 
Bizony nem mindegy, hogy hol vásárolunk, az jó, ha időnként felfedezőnk olcsóbb helyeket!
Ha ilyen hideg van, akkor használjad is a csizmádat, hiszen ilyenkor van itt az ideje! 
Hazaértem,nem voltak túl sokan,de így több mint 50 kartont írtam be.
Margitka.
Délutánra itt is feltámadt a szél,hidegebbnek érződik így a levegő.
Ancsa.
Köszi,rajta vagyunk szerencsére csinálja rendesen,nem hanyagolja el.Lehet hogy hírtelen sok volt a torna,most óvatosabban csinálja.
Szia Lia!
Azért látom, hogy el vagy látva munkával rendesen a dolgozóban! ... A férjed pedig legyen is óvatos, aztán majd csak javul a lába... ![]()
Mi kézilabda meccset nézünk,de most van a szünet, így jöttem elköszönni... Még gyümöcsöt is akarunk enni... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt!
Minden fehér,hull a hó,megyek dolgozni,jaj de jó!De még jobb lesz mikor jövök haza.Puszi,legyetek jók!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Igen, köszi a kávét... az én gyomrom is kívánja már.... de lehet, hogy a lelkem is? ![]()
Itt szintén fehér már minden, apró pelyhekben hull a hó nálunk is!
Ma még nem kell főzni, mert tegnap a szombaton főzött borsólevest ettük meg, hús, batáta és zöldségkeret is van, talán azért egy kevés bulgurt készítek még mellé.... az nagyon gyorsan elkészül.
Neked is jó munkát, kitartás! 
Itt nem akar nagyon világosodni... sőt!... és egyre jobban hull a hó!... igaz, hogy apró pelyhekben.. de állítólag ez tartósabb is lesz... biztos megmarad...

Sziasztok!

Margitka! Itt is esett a hó, még most is egy kicsit, inkább kínlódásnak nevezném, fúj a szél hordja mindenfelé. Most még kint sem jó lenni. A férjem letakarította az udvart de felesleges, mert a szél megint visszahordta. De olyan porhó féle, éppen mint felétek. Reggelre viszont -10 fok volt.
Ma itt sem kell főzni, iratok rendezése van.
Ancsa! Köszi jól vagyunk, a kicsi Ibolya is jól van. Köszi a reggeli kávét! ..a szöveg jó megint!
A kutyák most nagyon csendben vannak azóta, szerintünk valaki szólhatott a szülőknek. El sem hiszed, milyen jókat alszunk, ma is elaludtunk hét óra után keltünk fel. Annyira jó a csend! Nem fázhatnak, mert szuper házuk van. Szerintünk nekik is rossz lehet, megint itthagyták őket, ez a problémájuk, hisz a menhelyben sem volt gazdájuk!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás