Válasz: Társalgás
Ó szegény Poci!... Talán már ezután rendbe jön... azért, szerintem itassad, ha lázas...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ó szegény Poci!... Talán már ezután rendbe jön... azért, szerintem itassad, ha lázas...
Halihó Mindenkinek!
Ma már írtam egyszer, de aztán félbe maradt, mennem kellett. Itt igen szomorú szájú idő van. Esik, esik, és esik.
Ancsa! Még nem hallottam soha ilyen bolha irtó gyógyszerről. Nálunk nagyon jól bevált a csepp amit rájuk kell csepegtetni. Remélem nem lesz baja tőle már.
Icukám!
Guszta a fánkod!Apa biztos örülne ha kapna egy tállal belőle. Remélem a nagybátyád hamarosan jobban lesz . Kitartást nektek. Jobbulást a bácsikádnak. Rosszul esik, ha betegek, mert ők már nem gyógyulnak olyan könnyen mint a gyerekek.
Szia Klári!
Már Ancsa is írta, hogy nagyon esik az eső Nagyváradon... Már nálatok is... úgy látszik, hogy most onnan halad erre?... Itt csak egy igen pici szemetelés volt délelőtt... de azóta nem volt eső... csak a szél fújt egész nap olyan fenyegetősen....
Főzni siettél, hogy még be sem fejezted az írásodat? ... mert kint nem tudtál akkor dolgozni.... vagy most azt fejezted be? 
Nem főzni siettem Margitka, hanem Danit vittem a vonathoz. Ma délben kellett mennie suliba, gyakorlatra ment. csirke ragu levest főzött a fiacskám az oskolába. Büszke is vagyok rá. Reggel leadtam a saját kocsinkat a szervízbe, a múlt héten is volt oda, de akkor nem csinálták meg. Kaptam kölcsönbe kocsit, míg a mienk oda van. Figyelmeztetett is a gazdája, ne hagyjam rajta a világítást, mert öreg benne az aksi, és nem bírja. Na én míg megvártam , hogy Danival elmenjen a vonat, ez csak negyed óra volt, már nem indult a kocsi. Ildinek akartunk telefonálni, de a Tmobilnál megint zűr volt, nem hallotta mit mondunk. De az sms át ment szerencsére. Értünk jött, kivettük az aksit, itthon töltöttük egy darabig, és aztán vissza mentünk a kocsiért. Indult pöccre. De akadt azért még szaladgálni való ezen kívül is, de sokáig tartana mindet leírni, nem untatlak vele benneteket.
Tegnap nagy szerencsénk volt, mert a szomszéd jött a kis traktorjával szedni a krumplit. Itt szokta hagyni nálunk, mert neki ez egy hetes hadművelet.Na és volt olyan rendes, hogy a mienkből is kiszántotta több mint a felét. Ha jön legközelebb akkor meg a maradékot is kiszedi. Könnyebb mint ásóval.
Klári!
Ma nem kellett főzni nekem sem... de holnap már főzeléket kell, leves még maradt, meg hús is....
Ja, hogy fuvarozni kellett.... Ilyen ügyes a fiad, hogy főzni is tud már?
Azt hittem, hogy a szervizben adtak kölcsön kocsit is? .... de ha nem, akkor tényleg nagyon figyelj oda rá!
A Tmobil itt is akadozott nem is olyan régen...
Akkor szépen haladtok a krumpli kiszedésével... meg vagytok elégedve vele? 
Nekem kellett főzni, paradicsomos káposzta készült, meg párolt marha szelet hozzá. Na és egy tepsi kakaós csiga is, amit reggelire szántam , de bedagasztottam , és olyan lassan kelt, hogy az ebéd után lett belőle nasi.Hát a "főzni is tud" az költői túlzás, de a levest ő főzte ma a gyakorlaton.
Ilyen lett:
A Tmobillal már a múlt héten is volt baj, akkor is mindig csak az egyik fél hallotta ,hogy mit mondanak neki, a másik fél meg csak kiabált az éterbe, senki nem hallotta, saját magán kívül.
Még van 4 sor krumpli a földben , ha az is ki lesz szedve , kiderül mennyi az annyi összesen. Én elégedett vagyok vele, a balatoni rózsa szép nagy szemű. A sarpo míra apróbb.
Én elteszem magam holnapra lányok. Apa már úgy is olyan jót szuszog itt mellettem. Bár először azt mondta, mit gyanusítgatom, ő csak épp pislogott. Már azt se lehet? Mondtam neki, hogy akkorát pislantott, hogy a következő pislantás már reggel lesz.Követem a jó példát, mert reggel 4kor úgy is fent leszek, ha 9, vagy 10 órakkor fekszem is le. Így legalább kialszom magam.
Jó éjt nektek!
Nagyon finomakat főztél! Aztán még sütöttél is... Van még a csigából? 
Biztos finom ez a leves! Szívesen megkóstolnám én is. De ha van kedve a főzéshez, akkor biztos belejön előbb-utóbb! 
Mi is beszóltunk mobilon, hogy gond van ... aztán már kétszer akadozott a net is! ... Szidtuk is a TCom-ot...
A krumpliból itt is sok fogyott mindig... akkor Ti örülhettek is a termésnek. ![]()
Az én férjem is mindig azt válaszolja, hogy nézi a tévét, pedig közben még horkol is!
... Követlek én is, megyek fürödni, már szabad a fürdőszoba!... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok!![]()
Margitka! Kösz a tanácsot csicserib. ügyben!
Azt hiszem megpróbálok csülkös bableves mintájára alkotni valamit belőle. Marokkóban ettünk "Harrissa levest" aminek az alapja csicseri borsó és nagyon finom volt. Ott sok ételbe használják
de eddig nekem eszembe nem jutott volna ha párom nem hoz.
Na szegény cicusod Ancsa jól megszenvedte az élősködő inváziót!
Kati! olyan szívesen adnék az alvókámból! Én lehet mormota voltam előző életembe, mert átaludnám a telet. A kis betegeknek jobbulást.
Lia! Nekem is elkelne egy kis szekrényvizit mert
én ezen már túl vagyok, úgy hogy sajnos már
itt tartok. Viccet félre, nekem sem ártana egy pár kg mínusz, és egy alapos szekrény mustra.
Lányok! megint olyan finomakat hoztatok! Megyek mert ennem kell a látványtól! ![]()
Sziasztok kedveseim!
A betegeim nevében köszönöm a jókívánságokat, szépen javul a nagyom is. Szerintem simán mehet holnap suliba, bár majd meglátjuk!
Viszont rám ragasztották a takonykórt, már tegnap is éreztem, hogy a torkom nem tökéletes, de estére hű, cefetül voltam.
Erre más gyógyír nincs, csak az idő - majd rendbe jövök. Addig is a szokásos módszerekkel kúrálom magam - gyógytea, neocitrán, torokfertőtlenítős szopogatósok, gargarizálok, orrcsepp, stb.
Ma éjjel sem volt sok alvás emiatt. Most arra is ügyelnem kell, nehogy a lányokat visszafertőzzem.
Nektek sokkal jobbakat kívánok, puszim és ölelésem mindenkinek!
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Kati!
Örülök, hogy Anna jobban van, de ahogy olvastam Te csak elkaptad... Neked is jobbulást, gyors gyógyulást kívánok! 
Tegnap én is lelkesen írtam, hogy jól aludtam, na most éjszaka viszont már többször is felébredtem... viszont reggel rendesen bealudtunk a férjemmel, csak 7 órakor ébredtünk fel mindketten... na ilyen sem volt még, hogy eddig aludjunk...
Ideért az eső is, teljesen be van borulva az égbolt, a szél is lengedez, most 10 fok van nálunk...
Jöhet a kávé is, a férjem már megfőzte. 

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás