Válasz: Társalgás
Sziasztok! 
Most értük haza... Ebéd után lepihentünk... Mivel a férjem szomjas volt ebéd után a húsra, ivott egy pohár sört... el is szundított... Aztán nekem eszembe jutott, hogy menni kell gyógyszert felíratni, mert már szombatra elfogyott az egyik gyógyszere anyósomnak... Na rendbe szedtük magunkat, és gyalog elsétáltunk az orvosi rendelőhöz... Jó 15 perc alatt oda is értünk.. végül is nincs olyan messze... de hazafelé már elkezdett esni a havas eső. Akkor most itt az újabb pihenő!
Ilona!
Látom, hogy épp csak elkerültük egymást, mert fél 3-kor indultunk itthonról... Gyönyörű képen hoztad a kávét... Na és a gyöngyvirágra is jó ránézni! ![]()
Finomat főztél mára megint. Én kelbimbóból frankfurti leves félét készítettem kolbásszal... De holnap megint kell főzni, mert a fiam nem eszi meg, és pénteken korábban ér haza, és várja a főtt ételt... Majd reggelig még eldöntjük, hogy mi legyen... Most megkívántam a rizskókot, de finom is csokis pudinggal!...Lehet, hogy az lesz holnapra második...
Sajnálom a kis Ibolyát, jobbulást kívánok Neki! 
Ancsa!
Látom, hogy nagyon várod a húsvétot! Aranyos képet hoztál! 
Én ezt nem is értem, hogy lehet megengedni, hogy hideg helyen dolgozzatok! Ilyenkor, ha mindenki felállna, hogy nem dolgozik, többet ezt nem tennék... de szerintem sokan félnek... ezért is használnak ki Benneteket.. ![]()
Akkor holnap nem is szabad kihagyni a látogatást! Aztán finomakat vegyél! Jó egészséget kívánok apukádnak, és sok boldog születésnapot még!! ![]()
Benéztem a mai napon topikba... megdöbbenve olvastam, hogy meghalt Tahi Tót László... Tavaly itt Martonvásáron láttam utoljára egy színdarabban... Nagyon kedveltem. Nyugodjék békében...
Ma amikor az orvostól elmentünk a gyógyszertárba kiváltani a gyógyszereket, ott is szomorú halálesetről hallottunk... A múlt hét szombatján el is temették az a tanárnőt, aki meghalt... a fiamat is tanította még... Kb. 1 hónapja halt meg a férje.... hamar utána ment... Egy fia és a nagymama maradt magára utánuk...