Válasz: Társalgás
Itt újra havazik.... hát persze, hogy megörökítettem a kis hóember maradványát.... lesz ebből még nagyobb! ![]()

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Itt újra havazik.... hát persze, hogy megörökítettem a kis hóember maradványát.... lesz ebből még nagyobb! ![]()

Sziasztok!
Mindenkinek szép napot mára!

Margitka! Itt most jelenleg tűrhető az idő. Olvasom hogy ott szállingózik a hó. Remélem azóta már nem esik. Nekem már nagyon elegem van a télből, éjszaka most a bal lábam fájt. Nehezen is tudtam elaludni, most is bekaptam egy fél szem gyógyszert éjszaka fél egykor. Addig kínlódással telt el az idő, észrevettem hogy a gáz kikapcsolt. Fel kellett költenem a férjemet és lement megnézni, újrakapcsolni. Most megy rendesen,pedig kiporszívózta mikor kapcsoltuk be a fűtés elején.
Itt most kezd kicsit kisütni a napocska, végre!
Nagyon szépen köszönöm, hogy elővarázsoltad megint a képet! Pedig ez csak elnézés volt most, mert annyira figyeltem hogy mi van ráírva, mégis elnéztem. Sajnálom mert nagyon szép képek voltak ott, de már kitöröltem mindet, mert elmentettem.
Ancsa! Örülök, hogy jól aludtál és használ a gyógyszer! Én is köhögök már egy hónapja, főleg mikor lefekszek akkor jön rám. De csak kicsit nem kapar, nem fáj a torkom. Néha napközben is egyet, kettőt köhintek. Én sem, tudom mi ez!
Én sem hallodtam még ilyen ágyról4 Akkor ez olyan mint a matrac, nekünk is volt kétszemélyes a sátorba, de ha valamelyikünk megmozdult, akkor mozdult a másik is. Örültem neki, a gyarekek addig ugráltak rajta, hogy egyszer kipukkadt. Utána már egyszemélyest vedtünk, így már jó!
Szia Ilona!
A mai képedet látom, nagyon szép! Olyan igazi tavaszváró! 
Itt bizony reggel óta folyamatosan hull az apró hópehely... ez állítólag tartósabb is, mint amikor a nagy pelyhek hullanak... Ugyan már +1 fok van, de egyre több hó megmarad... Olvastam az előrejelzést ide, még napokig számíthatunk a havazásra... Persze elhiszem, hogy Te már besokalltál, de én még örülök neki, szeretem, ha télen van hó!
... Ti már örülhettek a jó időnek, ha ezt várod, akkor maradjon is ott!
Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakán vagy túl! Remélem, hogy már nem fáj a lábad! Jó, hogy a fűtést is észrevetted, hogy leállt...
Ez a köhögés nagyon bosszantó lehet, időnként a férjem is köhög még, de szerencsére nem egyfolytában... Neked is jobbulást kívánok! 
Ha szép képeket találsz, és már lementetted a saját gépedre, akkor érdemes lenne felraknod a képfeltöltőre, mert onnét bármit be lehet rakni később. ![]()
Szia Margitka!
Sajnos itt is már régen nem süt a nap és biztos esni fog valami.Én sem egyfolytában köhögök, nem tudom mikor fog végleges megszünni.
Túl vagyunk az ebéden, elővettem a fagyóból a gulyáslevest, mellé mákos tészta volt. Sokat főztem a gulyásból, de most jó volt elővenni és jól is esett, finom volt a tészta is.
Már nem fáj a lábam, ezt én az időjárásra fogom, az orvos is mondta a tv-ben hogy megviseli a szervezetet.
A bal combom tövében hasított jó nagyokat. Eddig csak a térdenben volt. Hát sajnos megyünk a korral is szépen előre!
Hozom a délutáni kávénkat is, magunknak is most főzöm.

Tegnap este megnéztem két filmet, A "Fehér elefántot, és Fény az óceán felett", nagyon tetszett mindkettő.
Ilona!
Egészségedre a finom ebédet és utána a meleg kávét is! ![]()
Bizony az idő az olyan... nem áll meg, egyikünk sem fiatalodik... de ez az élet rendje... Örülök, ha megnézed a filmeket, és tetszettek is! 
Nálunk ma egész nap borús volt, és csak most állt el a havazás... Ebéd után kimentünk a férjemmel, és a megmaradt hóemberre egy nagyobb új hóembert építettünk... A férjem még egy üveg sört is nyomott a kezébe. ![]()

Sziasztok.
Itt is esett egész nap valami havas eső féle,nem sok maradt belőle inkább sár.Hideg van,nemszeretem idő van.A dolgozóban is sokan voltak,elhúzódott a rendelés.Szerencsére nem kell főznöm,vasaltam.
Margitka.
Sok hó lett nálatok,aranyos a hóember is.
Olyan jó volt nézni a videót rólatok,aranyosak vagytok ahogy építgetitek a hóembert.A férjed még gondoskodott is róla,ne szomjazzon meg.
Ancsa.
Legyen sok örömötök az új ágyban.
Ilona.
Jobbulást,remélem jobban vagy.

Szép estét mindenkinek!
Későn jöttem,voltam a turiban,képzeljétek a főnökasszonyommal...Kaptam ugyanis üzenetben képet,hogy ma mik érkeztek és neki megtetszett valami,úgyhogy ő hozott el autóval..én csak egy levesszűrőt vettem,mert az enyém már eltörött...és három kisebb inox tálacskát,szeretem őket,tojást feltörni,panirozni ilyesmi..
Azt úgy kell elképzelni,hogy van az ágy kerete ugye...abba szoktak aljzatot tenni..na ebben olyan van ,ami a két végén és középen van rögzitve a többi a levegőben áll,lécekből van amiket erős szijak kötnek össze,igy az egész hullámzik...erre jön a matrac.Tulajdonképpen olyan mint egy függőágy,amin matrac lenne...mi még ami kis vékony Dormeo matracunkat is rátettük a memória habosat.Alig várom hogy kipróbálhassam majd egyedül is,mikor Atti szolgálatban lesz... ![]()
Elköszönök,vigyázzatok Magatokra,az idő kezd hűlni,most jönnek a minuszok.A gyógyszer nagyon jó amit szedek,feloldja és kitisztitja a nyákot a légutakból...Remélem csak helyrejövök már...alig köhintettem egyet-kettőt nap közben éjjel meg egyáltalán nem!
Sziasztok újra! 
Lia!
Akkor fáradtan értél haza. Még szerencse, hogy főznöd nem kellett. A vasalás meg olyan munka, amit tudom, hogy nem hagyhatsz el.. én már igyekszem mellőzni... csak azt vasalom ki, amit nagyon muszáj...
Már nem is emlékszem, hogy, mikor tudtam rábeszélni a férjemet ilyen "munkára"!
... De olyan jó volt együtt nyüzsögni, és láttam, hogy tetszett Neki is a végeredmény! ![]()
Délután már pihentünk, de aztán mindegyikünknek valami cuffnisságra volt igénye... Ezért átsétáltunk a Tesco-ba és vettem egy vajas kész tésztát, és egy kis lekváros táskát sütöttem... Még meleg.... ![]()
Ancsa!
Ó ma is turi? A főnökasszonyod is sikerrel vásárolt végül?
Az jó, ha a gyógyszernek jó hatása van... Akkor pihenj le minél előbb! ![]()
Mi közben már meg is kóstoltuk a lekváros táskákat, ez ma gyorsan el fog fogyni. Nagyon finom lett. 

Most már én el is köszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Máris szerda van,ma beugrom a heteshez hazafele,eléggé kiürült a fagyasztóm...
Főzni továbbra sem kell,van e lég,olyan jó volt tegnap is csak elővenni egy adagot és megmelegiteni,ezentúl igy fogok főzni hétvégén,hogy dobozolok a másik hétre többfélét,igy minden nap mást tudunk enni.
Délután jövök,addig is szép napot mindenkinek.
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Igen, én tudom, hogy mit akarok! Máris megiszom a kávémat! ![]()
Nekem ma kell főzni, de csak paradicsomleves lesz, hús az van és főzelék is tegnapról... de én ma egy kis brokkolit is párolok majd vajban sárgarépa kíséretében... megkívántam. Ja és még süti is maradt! 
A hó olvad, de van belőle bőven még, +1 fok van jelenleg... A kis formás hóemberünk egyre tömörebb...
Na még körülnézek a neten, mielőtt anyukámat felhívom telefonon....
Neked is jó munkád a dolgozóban! 
Eddig olvadt a hó, tiszta latyak minden... azért a kert még szép fehér a hótól...
A leves, és a párolt zöldségek gyorsan elkészültek. Még egy kis kölest is készítettem mikróban.... A tegnap délután sütött lekváros táskák maradéka a reggeli után el is fogyott... igaz, hogy mindössze egy tányérral lett .... Aztán mivel tegnap vettem bolti rétestészta csomagot is, ami 6 lapból állt... gondoltam egyet és megtöltöttem. Két rudat sütöttem. Az egyik mákos-almás, a másik pedig tejfölös-sajtos, és párizsi csíkokkal is bővítettem. Épp most teszteltük ebéd után. A férjem a mákosat, és a sajtosat választottam. ![]()

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás