Válasz: Társalgás
Szia Lia!
Hű nem volt korai ez a séta még? Vagy terhelni kell ilyenkor a lábat?
Sikeresen be is vásároltatok. A fodrászaton is voltál ma, ügyesen elintéztél mindent! Most már csak pihenjél Te is, hosszú volt a hét!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Szia Lia!
Hű nem volt korai ez a séta még? Vagy terhelni kell ilyenkor a lábat?
Sikeresen be is vásároltatok. A fodrászaton is voltál ma, ügyesen elintéztél mindent! Most már csak pihenjél Te is, hosszú volt a hét!
Szia Lia!
Akkor csini frizuval vitted a férjedet magaddal!... Igazán hős volt, hogy bevállalta az utat... Szerintem nem is csoda, ha bedagadt a lába.. Mindenesetre most már aztán pihenjen! ![]()
Én nem is gondoltam, hogy szurit is adsz... Itt a doktornő asszisztense vért ugyan már vett tőlem, de szurit még nem adott... bár lehet, hogy másnak igen... szerencsére már régen kaptam itt szurit...
Azért a magok ültetésével még vár a férjem február végéig... előbb nem szokta elkezdeni,. de mindenképpen jó, ha itt a föld! ![]()
Ilona!
Közben, mert kíváncsi is voltam, utána kutakodtam a neten én is... de tényleg most hallottam először ezt a szót... 
Ha csak keveset köhint a kicsit, az talán nem lehet még gond! 
Ilona.
Azt mondták lehet óvatosan terhelni,itthon is sétálgatott,a műtét után is egyedül jött a kocsihoz.A nővér modta is hogy makacs férjem van,mondtam ismerem.
Margitka.
Addig jó még nem kell a szuri,most azért könnyeb a dolgom még kórházban dolgoztam nehezebb volt.
A szurihoz hozzászólnék én is.Mikor Attit műtötték ,neki is minden este 7-kor kellett kapnia szurit a hasába...azelőtt sosem volt a kezemben injekciós tű....de nem találtunk senkit, aki minden este ,20 napig pontban 7-kor be tudná adni neki...A tűket bekészitve vettük a patikában,benne volt a kellő mennyiségű szer egyszer használatos ,pici ,rövid tűkkel volt...Más választásunk nem lévén,én vállaltam hogy beadjam neki..az elsőknél lezsibbadt még a lábam is...féltem hogy valamit nem jól csinálok,bár a használatin ott volt,hogy kell beadni...aztán pedig már nagyon könnyen ment,és még csak a helye sem kékült meg egynek sem,amit kapott a kórházban mig benn volt,azok közt volt ami megkékült neki...A muszáj nagy úr.
Lia!
Azért akkor is bátor vagy!... de biztos ezt is meg lehet szokni... de én egyenlőre rá sem szeretnék gondolni arra, hogy én szúrjak.... 
Ancsa!
De ez a injekció beadása már előfordult itt is a családban.... Anyósomnak kellett kb. 20 éve beadni ugyanígy a szurikat... Szerencsére a férjem bevállalta... az is 20 db volt... Ő a mi háziorvosunk! ![]()
Most már szeretnénk valami filmet nézni. Én el is köszönök mára. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek.
Elég jól aludtam,csak este elfelejtettem bevizezni a nagy törölközőt,újabban,van egy nagy fürdőlepedőm,azt bevizezem és kiteritem az ágy támlára fejünk fölé,reggelre csontszáraz,annyira száraz a levegő...hiába a vizes edények,nem elég...most meg elfelejtettem,hát bizony éjjel megébredtem,hogy kiszáradt a szám,a torkom...szerintem a köhögésemet nagyban előidézte ősz óta ez a száraz levegő is,mióta megadták a fűtést!Épp beszéltük Attival,hogy keresünk valami párásitó szerkezetet,ha létezik olyasmi,mert páramentesitő van azt tudom,de valamit ami éjjel párologtatja a vizet...nedvesiti a levegőt,valami olyasmit keresnék...
Ma megyünk vásárolni,nagyon kifogytam sok mindenből.
Majd jelentkezem később,addig is szép hétvégét mindenkinek!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Jót nevettem most a bögre méretén!... Bizony sokszor számít a méret... de azért én a kávémat a kávés csészémből iszom minden reggel, és ragaszkodom is hozzá. ![]()
Az nem jó, ha nagyon száraz a levegő, én is öntök mindig vizet a szobában a konvektor hátulján lévő kis tárolóba, el is tűnik reggelre...
Most voltam fent kétszer is, de fél 6-kor még a férjem aludt, és én sem akartam kibújni az ágyból, hát úgy elaludtunk, majdnem 7 óra lett, amikor megébredtünk... Na ennyire későn nem is keltünk még soha.... de jól esett...
Szerencsére levesünk van, sőt maradék is a paprikás krumpliból... azért majd valamit még majd összeütök... De ma lesz a "termelői Vásár" megint... mézet szeretnék venni, meg majd meglátom, ha lesz jól kinéző kolbász....
Nektek is jó vásárlást! ... 
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is mindenkinek.
Margitka.
Sikeres vásárlást kívánok,most nálunk is több méz fogy a teába és a gyömbérrel is azt eszünk.
Ancsa.
Lehet kapni olyan párologtatót amibe vizet kell tenni és párásítja a levegőt.A tüdőgyógyászok ajánlják a salvus vizet beleönteni és azt párologtatni sokan használják,nem csak gyomorpanaszokra jó a salvus hanem a légutak tisztítására is.Esetleg olvass utána biztos lehet nálatok is kapni.Mi is használtuk a gyerekeknél jó hatással volt mikor köhögtek.A férjem a mai napig alkalmazza.
Szia Lia!
A mézzel mi is így vagyunk. Nagyon egészséges! Mi is így vagyunk vele, és gyömbérrel isszuk. A "Találtam egy érdekes oldalt" topikba beraktam egy koktélt, ahogy én is készítem a 70-es hozzászólásba. Tegnap is ittunk, és ma is fogunk ![]()
Ilyen párologtatót mi is akkor használtunk, amikor még kicsik voltak a fiúk... aztán még utána is párszor... tényleg ott van a fürdőszobában az is....
Na most hívom anyukámat telefonon, aztán majd utána megyünk csak el, itt lesz a városban, gyorsan megjárjuk az utat... ![]()
Margitka!
Nem tudnád lefényképezni nekem ,hogy lássam hogy néz ki?Atti is azt mondta vennünk kell egyet,még eleinte nem is volt ennyire gond a száraz levegővel,mikor ideköltöztünk,pár éve vettük észre hogy télen nagyon kiszáradunk reggelre.Sokszor hallom éjjel a macskák is lefetyelik a vizet!
Köszi Lia!!
Salvus vizet lehet kapni nálunk is,már láttam,csak sikerüljön egy olyan szerkezetet is venni,amibe töltsek!
Ha bezárnám éjszakára a konyhaablakot,itt fulladnánk meg reggelre....
Nagyon jó kis húsos karajcsontokat kaptam,rögtön meg is volt az ötlet,jó kis csorbát főzök belőle,már fő is a kuktában,majd a savanyú káposzta levével savanyitom!Másodikat nem főzök,van toros tegnapról és még van sült kolbász is a hűtőben,ahhoz meg elég egy krumpli püré.Viszont vettem gyümölcsöket,lesz egy saláta,narancs,pomeló és ananász,egy mangót is vettem de még nem elég érett,kell hagyjam pár napig!
Egy csomó zöldfélét is vettem,paradicsomot,paprikát,retket,uborkát,ebből is lesz majd a reggelihez holnap vegyes saláta.Kell a vitamin...Nem tudom sütök e ,most nem kivánom az édeset,inkább majd a gyümölcsöt!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás