Válasz: Társalgás
Szia Lia!
Én közben eddig anyukámmal beszélgettem telefonon, figyelmeztettem, hogy délre menjen majd le az orvoshoz a laboreredményekért... Majd 11 órakor újra felhívom... bár azt mondta, hogy nem feledkezett meg róla... de volt már példa rá...
Panaszkodott, hogy újra nagyon hulla hó Győrben.... csak el ne essen, ha megy majd...
Ez tényleg fura, hogy nem hatott az érzéstelenítő a férjednél... Még az a szerencse, hogy az altatásnál rendben volt minden... Képzelem, hogy közben Te mennyit izgultál.... Azért gondolom, hogy fájdalomcsillapítót adhatsz a férjednek, hogy ne érezze a fájdalmat, ugye? 
Én meg karalábélevest főzök, mert azt csak ketten esszük meg... de holnapra ki kell valamit majd találnom, mert rövidebb a pénteki munkanap, és akkor a fiam is keresi a főtt ételt, amikor hazaér...
Én még várok egy hetet, nincs kedvem menni a fodrászhoz.... és nem is olyan vészesen hosszú a hajam... elől már vágtam is le a fufrumból, így nem zavaró... Akkor mára délutánra jó munkát kevés beteggel!... Holnapra pedig csini frizut!