Válasz: Társalgás

Vhááááá,Lányooook!
Most hivtak,hogy hétfőig nem dolgozik a cég,még addig nem kell bemenjek!Alig hiszem el,hogy igy rátenyereltem!Igy már biztosan teljesen rendbejövök!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás

Vhááááá,Lányooook!
Most hivtak,hogy hétfőig nem dolgozik a cég,még addig nem kell bemenjek!Alig hiszem el,hogy igy rátenyereltem!Igy már biztosan teljesen rendbejövök!
Ancsa!
Egy gyönyörű képpel jöttél egy csodás hírrel! Ezt most igazán megérdemelted! ... Pont kapóra jött ez a hír Neked!!! Én is örülök Veled! 
Mi eddig egy filmet néztünk. Mégpedig egy magyarul beszélő, amerikai filmdrámát. Ismertető a port.hu-ról: a film címe: Lorenzo olaja
A videó pedig a YuoTube-ról megtekinthető, mi is onnét néztük meg: Íme: Lorenzo olaja
Ezt is berakom majd a film ajánló topikba. ![]()
Sziasztok.
Köszönöm hogy drukkoltatok,szerencsésen túl van a féjem a műtéten,már itthon is vagyunk.Sajnos altatni kellett,nem használt a gerincérzéstelenités.Minden rendben volt a műtét közben és utána is.Nagyon rossz állapotban van a térde,ha nem lesz jó a műtét után,protézist kell kapjon.
Lényeg hogy most jól van,majd a többit meglátjuk.
Margitka.
Köszi a sok jó tippet filmnézéshez,a hétvégén beiktatjuk mi is.
Ilona.
Örülök hogy a fiad is szerencsésen túl van a műtéten,további felépülést kívánok neki.Unokád majd jól felerősödik most nákatok.
Ancsa.
Jól jön a szabadnap,a teljes gyógyulásodhoz.
Szia Lia!
Örülök, hogy túl van a férjed a műtéten... akkor csak kellett az altatás... Ha haza is engedték, otthon jobban is érzi magát. Mielőbbi gyógyulást kívánok Neki! 
Mikor kell visszamenni kontrollra? 
Margitka.
Kedden megyünk vissza,akkor szedik ki a varratokat.
Jó pihenést kivánok mindenkinek.
Lia!
Akkor addig sokat gyógyulhat! Csak vigyázzon magára! ![]()
Én is követlek most már. Ti is pihenjetek jól a sok izgalom után! 
További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt!
Jaj de jól aludtam,olyan nyugodt voltam,hogy nem kell bemenni...az eső is szakad,szerencse,hogy nem kell kibújjak a házból.
Lia!
De jó,hogy túl van rajta,de miért nem használt az érzéstelenités?Attit a forgócsontjával műtötték érzéstelenitéssel...
Emlékeztek,hogy meséltem a szomszédról,aki nemrég meghalt?Nahát képzeljétek,három nap múlva meghalt a húga is!Teljesen le voltunk döbbenve,még 60 éves sem volt az úr,a húga meg jóval fiatalabb...már csak utána érdeklődtünk,hogy mi történt?Hát azt mesélik,hogy a nyáron a férfi erdőben járt...gombát szedett....elrakták üvegekbe és most került rá sor....bizony mérgező volt...ketten ettek belőle,mind a ketten meghaltak,az anyukájuk 82 éves,ő nem evett...Most ott maradt egyedül..szerencsére vannak felnőtt unokák,láttam is tegnap ott sürögtek a ház körül...ki tudja mi lesz most már a házzal,a kutyákkal,a nénivel?
Juj mióta beteg voltam ,nem merek a gombára gondolni sem nagyon!Borzasztó veszélyes!
Most már igen csak gondolkodom valami sütésben,hiányzik az édesség,nem ettem két hete.nem volt semmi itthon.Lehet valami könnyebet bevállalok!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Nagyon igaz az a szólás, amit a kávé fölött olvashatunk... Na akkor nyugodtan aludhattál, ez is gyógyít majd! ![]()
Én mindig is tartottam a gombától, amit csak úgy szedni lehet... Most megint bebizonyosodott, hogy csak boltban vásároltat lehet megenni! Mindenesetre nagyon szomorú ez a két halálozás. Az idős édesanyának ez borzasztó lehet, két gyermeket elveszteni.... Na és az unokák is gondolom, hogy máshol laknak... Vagy valamelyik talán közelebb hozzá? ... Ezt nem tudjátok? 
Tehát belelkesedtél, hogy van még otthon pár napod... Na és tudod már, hogy mi lesz az a könnyű süti, amit készítesz? ![]()
Tegnap minden esetre ott sürögtek,metszették a fákat,szép idő volt,a kapu tárva,takaritottak,kutyákat sétáltattak,nem tudom mennyire laknak közel de autó állt a f eljárón,szerintem nem gond,eljönniük!Szép nagy porta,nagy udvar,kert..sok dolog...
Szerintem valamiféle csigát fogok sütni,már egy ideje ennék,azt meg megdagasztja a gép,nem nagy dolog,feltekerem,megsütöm.
Ha van kocsi, akkor megoldható az odajárás... persze nem mindegy, hogy hol, mennyire messze laknak... mert gondolom, hogy napközben meg dolgoznak még... 
Én ma karalábélevest főzök. Meg majd kölest akarok párolt zöldségekkel magamnak... főzelék és hús maradt a férjemnek még...
Jó döntés a csiga! ... Lehet, hogy a hétvégére már is is sütök, de sósat, mert itt már mindenki azt kívánja inkább.... ![]()
Szasztok.
Nagyon szép napot kívánok mindenkinek.Itt esik az eső szomorkás az idő.Arányag jól aludtunk,nem fájt nagyon a férjem lába.
Krumplilevest főzök,nem kívánunk mást.
Sajnálattal olvasom a történteket a szomszédotokban,sajnos hamar meg van a baj.
Ancsa.
Megkapta a derekába szurit,mikor próbálták hogy érez e valamit,mindent érzett ezért az altatás mellett döntöttek inkább.Azt mondták nem ö az első,többen jártak így mostanában,kitudja milyen szert kapnak.A kolléganőm anyukája is így járt a napokban.
Örülök hogy jól vagy,jól jön ez a pár nap még a javulásodhoz.
Tegnap nem tudom milyen eső esett,de ma néztem az autó tetejét tiszta homok,mintha a sivatagban jártunk volna,pedig előtte mosattam le.
Margitka.
Holnapra a fodrászt terveztem be,szabadok vagyunk.Ma délután megyek dolgozni, jó lenne ha kevesebben lennének.
Naháááát,micsoda dolog hogy nem jó az érzéstelenitő?Még szerencse,hogy jól birta az altatást,meg az is hogy legalább az a szer jó volt!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás