Akkor újra idejöttem... Közben felmentem a fürdőszobába, mert Gábor haját le kellett vágni... Már elég régen nyírtam... A jobb kezem elég jól szót fogadott, az ollóval való nyírás nem okozott gondot szerencsére...
Lia!
Kicsit irigylem a hó látványát, mert én szeretem ha télen van hó.... itt már nyoma sincs a délutáni havas esőnek... teljesen átváltott esőre... 
Ilona!
Te legalább láttad a hó szállingózását is.. én már csak füvön láttam délután a nyomát... de el is tűnt eddigre... Ha nincs hideg, akkor ott sem marad meg most...
Nekünk maradt kakaós csiga és vargabéles is bőven, úgyhogy holnap csak főzni kell majd...
Örülök, ha picit is de javul a kis unokád ... Kíváncsi leszek, hogy az orvos mit mond majd..... Annak örülhetsz, hogy a másik fiadéknál nincs beteg, ez azért megnyugtató. Gratulálok Tamás félévi eredményéhez! Igazán örülhettek neki! 
Én még nem láttam ezt a filmet, de most elolvastam a tartalmát a port.hu-n... hát elég izgalmas lehet. Szóltam a férjemnek, mindjárt le is tölti, aztán majd ezt is meg tudjuk nézni. Köszi a tippet.