6,397

Válasz: Társalgás

Ancsa!

Ha már papírod is van, akkor bizony el kell menni! ... Ne is gondolkozz ezen, mert a háziorvosod is rákérdezhet, ha gond lenne máskor, hogy miért is nem mentél el!... Nem kell félni, ez nem fájdalmas... az időt meg ki kell várni!  Tudom, hogy türelem kell hozzá, de első az egészség! smile

6,398

Hahah,tudom hogy nem fájdalmas a tüdőröntgen,tavalyelőtt voltam,mikor a tbc -s beteg volt a munkában,emlékszel?De akkor is mi tömeg volt ott nem igaz!Na jó,a magam megnyugtatására elmegyek hétfőn.

6,399

Ancsa!

Nagyon helyes! ... Vigyél magaddal olvasni valót, vagy a laptopodat, ha ott is van wifi!  ... Akkor gyorsabban eltelik a várakozási idő!.. Csak aztán majd figyelj oda, ha szólítanak, nehogy ne vedd észre, hogy hívnak! big_smile
Mindenesetre én drukkolok Neked! http://margit2.hu/ujforumba/law.gif

6,400

nincs laptopom,csak okostelóm van.Nekem nem kell rá wi-fi,az itthoni internet van rajta,nyugodtan használhatom bárhol.Múltkor is mikor voltunk  a lányokkal,minket előre vettek ugye a veszélyeztetettség miatt,de tele volt a váró,mindenki köhögött,nyamvadt,még én is tisztára betegnek éreztem magam a végére...

6,401 Utoljára Lia szerkesztette (2018-02-03 11:39:10)

Sziasztok.
Szép napot kívánok én is mindenkinek.

Én jól aludtam szerencsére,a kutya keltett,szeretett volna kimenni.Már fő a húslevesem,kacsacombot sütök,dolgozik a mosógép is,ágyneműt cseréltem.

Margitka.
Képzeld hogy jártunk,este elkezdtük nézni a hét élet című filmet és a vége előtt megakadt, nem ment tovább hiába próbáltam.Keresgéltem,de nem jutottam előrébb,Ti honnan szoktátok letölteni.Különben nagyon jó film,érdemes megnézni,még a férjem is nézi lelkesen.

Ancsa.
Nem akarlak elszomorítani,de most itt is sok hasonló elhúzódó köhögés van,2-3 hétig is.Elküldjük mellkasfelvételre,negatív lelettel jönnek vissza sokan.Menj el Te is,nézzék meg,ha nem találnak elváltozást csak az idő gyógyítja meg sajnos.
Jobbulást,pihenj sokat.

6,402

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot kívánok!

Margitka! Itt egész éjjel esett az eső, most is nagyon csúnya az idő. Éjjel éjfélig voltam fel sehogy sem tudtam elaludni, most nem ugatott a kutya. Annyira feszült voltam, a gyerek járt az eszembe. Hát szinte megéreztem, 40 fokos volt a láza alig tudták lehúzni, hiába a lázcsillapító, mellé még kapott cseppeket is. Vizes ruházták így aztán nehezen, de lement 38.5 fokra. Este 6 órára viszik az orvoshoz így kaptak időpontot.  Ha rosszabbodna addig, akkor a kórház ott van csak ügyelet, de mondták a szülők, remélik nem kerül rá a sor,  mert ott ezren vannak biztosan.

Lia! Nagyon ügyes az unokád, gratulálok a félévihez!  A fiuknál ez a magatartás jegy kiválónak tekinthető! Talán nem  is lenne jó, ha ötös lenne! A fiaimnak is mindig négyes volt a magatartás jegyük, ahogyan visszaemlékszem.

Ancsa! Neked is jobbulást kívánok!

6,403

Hahó!  http://margit2.hu/ujforumba/integet2.gif
Még benézek ebéd előtt, a leves és a főzelék készen van, most sül egy tepsi vargabéles, utána még kisütöm a kolbászt, és kész is lesz minden...

Ancsa!
Az jó, akkor nem gond, ha lehet mindenhol használni az okos telefonodat. smile
Itt nekem is csak a saját gépem van, a férjem és a fiamék laptopjait nem is szeretem, sosem használom... engem még idegesít is azokon az írás...

Lia!
Sajnálom, hogy így jártatok, pedig ezt is érdemes végig nézni.. Már mi is megjártuk párszor, éppen ezért előre letöltögetjük a külső tárhelyre a filmet. Akkor nem akad el.. Ezt a mozicsillag.cc-ről mentettük le... ott van több lejátszási lehetőség is, próbálkozni kell. Mi ezt választottuK: Hét élet

Ilona!
Már itt is esik. Ma is megjött a Gábor fiam Pestről, pár perccel ezelőtt, és csak akkor néztem, hogy már csepereg az eső...
Ó de nagyon sajnálom a kis unokádat, hogy ennyire belázasodott... Szegényke, hogy mennyit szenved!... Én is remélem, hogy nem kell a kórházba bevinni!... De Te jól megérezted, hogy baj van... Nagyon drukkolok, hogy jobban legyen! http://margit2.hu/ujforumba/law.gif

6,404 Utoljára Ancsa szerkesztette (2018-02-03 12:42:43)

Lia!
Engem is megvizsgált alaposan a doktornő mikor elmentem a sürgősségire,nem küldött röntgenre,mert azt mondta ,tiszta a tüdő,nincs sem sipolás ,sem szortyogás semmi...nem is fájt a hátam sem.Itt a házidoki azért adott küldőpapirt,mert ezt nem tudta.Szerintem ez a rutin,hogy küldenek..
Mivel már felszakadt végre,valahol nyugodtabb vagyok,mert igaz ugyan hogy fáj már mikor köhögök,de legalább produktiv,sokkal jobban fájt és kinlódtam mikor szárazon köhögtem.a hangom is olyan volt,eddig,mint egy medvének,dörmögtem csak,teljesen be voltam rekedve,már visszakaptam a hangom is,csak még mindig viszket a torkom és olyankor köhögnöm kell...na csak azért vagyok igy elkámpicsorodva,mert szerintem gyerekkorom óta nem voltam ilyen köhögős állapotban.Tüdőgyulladásom pedig még nem volt soha!Egyszer volt mellhártyagyulladásom ,egészen kicsi gyerekkoromban és annyi.Nem vagyok egy betegeskedő fajta és ,ezért sokkal nehezebben is viselem,ha tehetetlen vagyok.És nagyon türelmetlen,rossz beteg vagyok.

Ilona!
Jaj hát nem ússza meg a kicsi,nagyon sajnálom!Legalább a kórházat sikerüljön elkerülni!

Margitka!
Itt folyamatosan szakad az eső,sötét van,rossz a kedvem.Ilyenkor szoktam bedagasztani,hogy jobb kedvem legyen! big_smile

6,405

Ancsa!

Na én is pontosan ilyen nyűgös beteg vagyok... Már szerdán volt, hogy 3 hete elvágtam a kv darálóval a jobb mutatóujjamat... és bizony még mindig nem jött  rendbe.  de legalább már jól hajlik... írni persze most sem tudok vele még... még nem tudom, hogy mennyi idő kell, mire rendesen használhatom... http://margit2.hu/ujforumba/csodalk.gif

Na de most én tálalok, jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... http://margit2.hu/animaciok/joetvagyat.gif

6,406

http://kepmester.silihost.hu/images/1703/9679/00000059.jpg

Elegem volt a télből...ez minden volt csak tél nem,ha pedig eddig nem volt akkor most már maradjon magának északon!
Főztem be húslevest,ettem is egy jó tányérral,főtt hússal benne,most pedig gyűröm befele a szokásos adag pomelómat,na ez jó leveses,tiszta vitamin!Közben teát és ásványvizet is iszom,már annyi lé van bennem,egész nyáron nem volt ennyi.

Közben hallottam,hogy az utcánkban, szemben lakó bácsi meghalt...megdöbbentem,hiszen még láttam az utcán nemrég,minden este sétált a kis kutyáival,volt neki két kis fekete tacskóféle,meg egy szép spániel.Láttam is a mentőt a háza előtt,de ott beszélgettek kinn,azt hittem csak megálltak valami ismerőssel...hát bizony elment a  bácsi...pedig nem is volt olyan idős.

Van banánom is itthon,de épp az este irta valaki,hogy hallotta,amint egy nő miközben ette a banánt,érezte hogy ropog a foga alatt...kiderült hogy póktojások voltak a banánban...fúúúúj,hát mit mondjak,megundorodtam...azt hiszem egy darabig nem veszek...

6,407

Ancsa!

De csodás képet hoztál! Igazán hangulatos a táj! smile

Sajnálom a bácsit, aki meghalt, főleg, ha nem volt nagyon idős... szomorú...

A folyadék nagyon fontos. Na meg a gyümölcs is... Nekem még sosem ropogott a banán a fogam alatt... ma is jóízűen falatoztunk délután belőle...  de ennyi erővel a pomelóban is lehetne akár...  big_smile

6,408

Szerintem is...ki tudja...