Válasz: Vendégségben Ilonánál
Milyen nagyot nőtt Ibolyka ,szépséges kislány,a torta is csudára izletesnek látszik!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál
Milyen nagyot nőtt Ibolyka ,szépséges kislány,a torta is csudára izletesnek látszik!
Ilona.
Gyönyörű kislány lett Ibolya,sokat nőtt Ő is.Milyen aranyosan elvannak együtt.
A torta is nagyon szép,utólag sok boldog szülinapot az ünnepeltnek.
Margitka! Lia! Ancsa!
Köszönöm a fiam nevében is!
Margitka! majd mikor meggyógyul a kezed, akkor is van idő feltenni a receptesbe! A kezed gyógyulása fontosabb.
Nagyon finom volt a torta mindenkinek ízlett.
Képzeljétek el 50 db tojást használtam fel a hétvégén! Ezt én sem hiottem el, csak mikor láttam, hogy üresek a tojástartók!
Ilona!
Ma délután már ideültem a géphez... lassabban haladtam, de felraktam a receptedet. Remélem, hogy jó lesz! 
Azt a mindenit!... nem semmi, hogy ennyi tojást felhasználtál! ... Te aztán jó beindultál a konyhádban! ![]()
Köszi Margitka!
Most vettem észre, hogy az esküvői torta a fiaméké nincs a receptek között. Megkerestem a 13-ik oldalon van a recept leírva. Ha lesz időd légyszíves azt is betenni.
A régi fórumban meg nem látom a képet a Laci fiamék tortája ott van leírva. Így meg nem tudom miből mennyit tettem, jaj de jó lenne csak azt az egyet még onnan áttenni ide, ha lehetne valahogy. Május 2-án esküdtek és utána tettem be.
Ilona!
Jó, hogy észrevetted, mert én sem nézek mindig visszafelé. Az esküvői tortát már fel is tettem az oldaladra! 
De a régi fórumon melyik hozzászólásról van szó? Légyszíves írd le a számát! 
Szia Margitka!
Köszi hogy már fel is tetted. Sajnos azt nem tudom melyik oldalon van, csak azt tudom hogy május másodikán esküdtek és a következő héten tettem be. Ez két évvel ezelőtt volt.Nekem nem sikerült eddig megkeresni a régi fórumban, mert egy-két oldal bejön, de a többi nem. Nem tudom mi lehet az oka? Már sokszor próbálkoztam nem megy.
Ilona!
A régi fórumban a Te konyhádban én sem látom.... Majd ha megtalálod a hozzászólás számát, akkor írjad be, és szívesen felrakom majd... ![]()
Megnéztem a társalgást is, ott csak a 6.oldalig töltődik be a régi fórum, sajnos csak július 12-ig....
Sziasztok!
Itt van az unokánk, vasárnap hozták. Jól van, nincs láza, de ezen a héten itt marad nálunk. Ma hóember épités volt közös munka volt, ilyenre sikerült.
Kis vigyori, fogatlan, de már szépen jön az első kettő kifelé! Lehet hoy kicsit homályos a kép, mert nem volt nálam szemüveg!
Hozok a házról is, az uj ablakokkal!
Ilona!
Jaj de jól sikerült ez a hóember! ... Milyen büszkén áll mellette az unokád! Örülök, hogy jól van! 
Nálunk jelenleg ragyogó napsütés van, és még csak jele sincs télnek...
Ahogy látom elég sok hó esett ott...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál