Válasz: Kertek és virágok
Még most is van hó! ... De eszembe jutott, hogy este lefotóztam a karácsonyi kaktuszom 2. virágját is. Akkor most mutatom meg:

Alulról is próbálkoztam, mert olyan szép... így sikerült a kép:

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Még most is van hó! ... De eszembe jutott, hogy este lefotóztam a karácsonyi kaktuszom 2. virágját is. Akkor most mutatom meg:

Alulról is próbálkoztam, mert olyan szép... így sikerült a kép:

Margitka!
Gyönyörű képeket készítettél a hóval borította kertről. A kaktusz is nagyon szép így kivírítva!
Délután kimentem az erkélyre, és meglepődve láttam, hogy a tetőről kb. 30 cm-es jégcsapok lógnak... Egész nap mínusz fokok voltak... talán 1 óra után lehetett picit melegebb, és persze odasütött a nap is, aminek ez lett a következménye:

Ma reggel, mielőtt hívtam telefonon anyukámat, nem tudtam megállni, hogy a teraszról ne örökítsem meg a reggelre hullott havat:

Nálunk ilyen a kert
Lia!
Gyönyörű képeket hoztál! Látom, hogy Ti sem szenvedtek hó hiányban! 
Ma amikor olvastam a társalgásban, hogy Ilonáéknak már kibújt a hóvirág... gyorsan kimentem, és megnéztem az olajfűz alatt, mert az van közelebb... bizony itt is kb 2 cm-re kibújtak... Lefotóztam,. bár elég borús volt az idő, a képek sem lettek valami jók, de azért berakok 1 fotót róla, ha már megörökítettem:

Margitka!
Szépek ott is a hóvirágok! Mi is a gyerekkel annyira megörültünk mikor megláttuk. Nagyon szeret a kiskertbe bemenni mindig nézi a virágokat mikor eljön. Tavasszal meg pláne mikor a sok túlipánt virít, mindegyiknél megáll.
És elfelejtettem írni, most fog vírítani megint a karácsonyi kaktuszom három bimbót hoz, a negyediket véletlen letörtem.
Ilona!
"Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet!" ... Ugye mindnyájan ismerjük ez a közmondást! ![]()
Nekem is van még bimbó a karácsonyi kaktuszomon! ... Sőt a ciklámen is szép bimbós a konyhaablakban! Ezt minden este megnézi a fiam, mert Tőle kaptam szülinapomra tavaly márciusban. ![]()
Kivettem az eblakból, mert ha ott fotóztam, akkor nagyon homályos lett mindegyik fotó... Az asztalra téve látni, hogy milyen szép színe lesz! 

Szépen növögetnek a virágocskák.
Margitka.
Ha jól látom a ciklámenen is van bimbó?
Margitka!
Igen, ismerem ezt a közmondtást,én is erre gondoltam! Hű ez nagyon szép! Neked nagyon szeretheti a helyét, jól eltaláltad! Nekem eddig nem sikerült ha kaptam mikor elvírított el is pusztult. Valamit nem jól csináltam, vagy a helye nem volt jó.
A kálám, amit kaptam tavasszal az sem maradt meg. Az nagyon igényes volt, pedig megnéztem az ápolását is!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok