Válasz: Társalgás
Na ,látjátok milyen körülményes nálunk egy betegszabadságra elmenni...ha muszáj az ember inkább kivesz fizetés nélkülit pár napot,vagy a szabadságából irat ki,mert azzal nincs ennyi utánajárás..
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Na ,látjátok milyen körülményes nálunk egy betegszabadságra elmenni...ha muszáj az ember inkább kivesz fizetés nélkülit pár napot,vagy a szabadságából irat ki,mert azzal nincs ennyi utánajárás..
Ancsa!
Közben még írtam itt voltál! Hát jól teszed hogy addig otthon leszel. Ehhez az intézkedéshez egy nap szabit kell kivenni, ahogyan írod amennyit szaladgált a párod!
Akkor most ideültem egy kicsit, már ráérek pihenőt tartani ebéd előtt! 
Ancsa!
Most megnyugodtam, hogy kiírt a háziorvosod!... Addig sokat javulhatsz, én is bízom benne, hogy meggyógyulsz teljesen! Azért jó, hogy Atti elé tudott rendezni mindent! 
Ilona!
Gyönyörű a csokor, ami hoztál! Köszi! 
Közben én is olvastam a neten a holdról... utoljára 150 éve volt ez a helyzet...
Finom ebédet főztél mára is... Én lebbencslevest főztem, második maradt... és megint beindítottam a mosógépet... az első adagot épp most teregettem ki. A másodikat pedig csak elindítottam... Állítólag holnaptól megint jöhet az eső, ezért is jó, hogy ma mosok... Na és ebben a pillanatban a nap is kisütött! ... bár a felhők is itt vannak... 
Ancsa!
Hú de guszta lett ! Jó étvágyat kívánok a finom ebédhez! ... 
Szia Margitka!
Finomat főztél mára. Mi ebédnél beszéltük, hogy holnap milyen leves legyen, de még nem döntöttük el. Ha nem marad a másodikból, akkor lehet hogy hurkát veszek ki a hűtőból és az lesz.
Túrós kalácson gondolkodok, már az is jó lenne. Ma már nincs tojásom itthon, holnaptól akciós lesz a Pennyben, megyünk vásárolni mert más is kell. Egyébként megsütöttem volna még ma, ha van annyi tojásom, de elhasználtam mindet a krumplihoz.
Ancsa! Finomat főztél, guszta a comb nagyon!
Jaaaaj csak most vettem észre hogy idetettem a társalgóba,jaj ne haragudjatok,máris kitörlöm és átteszem hozzám!
Szia Ilona!
Mi éppen a múlt hétvégén vásároltunk be alaposan ... most meg is néztem, van még 42 darab tojás... Már itt is kellene sütni megint, a férjem igencsak célozgat... megemlítette, hogy megint segít, ha nekiállok... Hú de nagyon édesszájú!
... na majd reggelig még megbeszéljük... Ő kakaós csigát szeretne...
Már behoztam a ruhákat a teraszról, persze nem száradtak meg, így idebent is ki kellett teregetni... na nem baj, estére minden megszárad... Aztán úgy döntöttem, hogy a hajamat meg kell mosni, és nem halasztom estére, így mielőtt délután átsétáltunk a boltba pár apróságért, előtte bekapcsoltam a gázfűtést a fürdőszobába. Már meg is lett mosva a hajam, lefürödtem, most olyan jó itt a gép mellett, mert közel van a konvektor is, csak ki kell nyújtanom a bal kezemet, ha feljebb, vagy lejjebb akarom állítani a fűtést... bár jelenleg kellemes meleg az egész nappali. 
Akkor holnapra sikeres vásárlást!... Hihi, szerintem mást is veszel, mert mindig lehet ott találni valamit, ami megéri! ![]()
Ancsa!
Nem kellett volna kitörölnöd a képeket... így most fura lett, hogy itt válaszoltunk... ettől függetlenül oda is berakhatod utólag! ![]()
Ide a társalgásba mindenről lehet írni, és mindet képet szívesen látunk! ![]()
Most már nem tudok mit csinálni,eltévesztettem,elég baj,de talán nem lesz nagyon feltűnő...
Ancsa!
Persze, ha utána olvasunk, akkor látjuk, hogy kitörölted az egész hozzászólásodat... Na mindegy! Pedig de guszta volt az a tálalás!... ja, ha csak rágondolok, már éhes is vagyok! ![]()
Na és hogy vagy különben? Köhögésed nem csillapodott? 
Néha rámjön,még mindig nem szakadt fel ,rettentően le van ragadva,nehezen köhögök,még mindig,saz orrom viszont úgy bedugult,hogy csak a számon kapok levegőt...nem várom az éjszakát mit mondjak?
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás