Válasz: Kreatív-hobbi
Nagyon szép, hangulatos.
Ma találtam a neten. Ezt ki kell majd próbálni!
54 2023-03-01 15:42:15 Utoljára Ancsa szerkesztette (2023-03-01 19:05:25)
Ezeket a világító díszeket készítettem az utóbbi időben, az életfának története van.
Laci Anyukájánál az udvaron állt egy öreg diófa, senki nem tudta mennyi idős de legalább 150 évesre becsülték, már a dédnagymamája idején is meg volt...
Aztán tavalyelőtt egyszercsak elkezdett recsegni és óvatosan, lassan,elkezdett kidőlni magától, egész nap haldoklott és estére teljesen kidőlt..olyan óvatosan ,hogy semmi kárt nem okozott,pedig a házra vagy a kútra is dőlhetett volna,vagy a fészerre..
Teljesen korhadt volt belül szinte szétmállott, egyik viszonylag ép ágából vágtak három ilyen szeletet,amit Laci és a húgai megőriztek, abból készítettem ezt a falidíszt,spárga és dekorboltban vásárolt fából készült levélkék, virágok segítségével. Ledsort fogattam a hátuljába.
A két lámpát ócskásnál vásárolt üveg ,tároló edényekből nagyon egyszerűen, Pennyben kapható ledekkel oldottam meg.
Ancsa!
De ügyes vagy!!! Bár azt már bebizonyítottad, hogy jó kézügyességgel rendelkezel!
Ez az öreg diófa pedig megérdemli, hogy méltó emlék maradjon utána!
Még abban az évben a gyökeréből kisarjadt egy kis új fa,az unokája az öregnek,ma már magasabb mint mi!
Ancsa!
Akkor nagyon akar élni az öreg diófa unokája, ha már ilyen magas! ... Persze sok idő kell ahhoz, hogy majd termése is legyen... de a lényeg, hogy szépen fejlődik! ...