Téma: Kreatív-hobbi
Ide hozom a képeket amiket az idén karácsonyra készítettem már,adventi koszorú és asztaldísz.Itt talán jobban tudjuk követni mint a fórumban.Hozzatok Ti is,szerintem ötleteket is jöhetnek ide.
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kreatív-hobbi
Ide hozom a képeket amiket az idén karácsonyra készítettem már,adventi koszorú és asztaldísz.Itt talán jobban tudjuk követni mint a fórumban.Hozzatok Ti is,szerintem ötleteket is jöhetnek ide.
Lia!
Nagyon tetszik ez az új topik! Igazán jókor nyitottad meg! Ügyes vagy, hogy már Te is készítettél adventi koszorút! Az asztaldísz is nagyon kedves és ünnepi!
Igen, az ünnepekre biztos belefutunk a neten is sokféle díszítésbe, találkozhatunk jó ötlettel, itt megoszthatjuk majd egymással!
Jaj nagyon szépek,ügyes vagy Lia!
Lia!
Nagyon tetszik mindegyik, ügyes vagy!
Én pedig,innen-onnan megmaradt ,lehullt,leszakadt darabokból egy nagy tobozra felragasztgattam ,és lett lett egy ilyen kis asztali diszem belőle...
Ide is beteszem,végül is kreativ és hobbi is,ma megvettem a gyertyákat bele..most már készen van.
Ancsa!
Nagyon ötletesen megoldottad az asztali díszt! A gyertyákkal már teljesen tökéletes a koszorú is!
Itt jobban látszik az asztaldísz.... és egy angyalka is került a gyertyára:
Nagyon szép,kreativ,én is nekifogok ma felújitom a kopogtatómat,mert teljesen leamortizálódott szegény..
Margitka!
Nagyon szépet készítettél Te is,kezdődhet az adventi készülődés.Még én is szeretnék ajtódíszt készíteni a régi helyett.
Kész az idei kopogtatóm,már fel is tettem,elvégre holnap már december elseje...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kreatív-hobbi