Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Végre már le tudtam ülni egy kicsit a géphez! Nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok a szombati napunkra! Sok bosszúsággal, idegeskedéssel kezdődött a rosszt idő miatt. Laci fiamék már pénteken megjöttek, Leventeék szombaton délelőtt. Annyira felhős volt az idő, hogy nem tudtuk mi legyen. Közben délelőt kint terítettünk, mert nem volt hideg. Kétszer beázott a két sátor közt, hiába csavartuk össze az összetételnél. Mérges voltam mert kétszer kellett terítenünk mert az asztalon vizes lett minden. 11 után már kezdett alakulni délben meg már ki kellett nyitni a sátort annyira meleg volt. A férjem csak mondogatta, hogy menjünk be, úgyis elférünk bent. Csak Ő nem tudta hogy 15-en leszünk, ez volt a meglepi. Már alig tudtam titkolni az időjárás miatt, de a fiamék is mondogatták, hogy legyünk csak itt kint, a gyerekek is jobban élvezik a sátort.
A gyerekek nagyon élvezték, szerencsénk volt, hogy hiába esett nem volt hideg.
A levesem nagyon finomra sikerült, mindenki dicsérte, a főtthús és a töltelék is is nagyon finom volt. A káposzta is a sok füstölt hússal, kolbásszal fogyott szépen. Utána már alig tudtak enni, mert volt cigánypecsenye, borzaska, sajttal töltött rántott csirkemell és rántott szelet, hozzá steakburgonya és színes rizibizi. Ezt a menűt rendeltem az éltteremből, nagyon finom volt ez is. Sütöttem sósat és egy adag kókuszost Margitka a recepted szerint. Lehetett válogatni belőle.
A fiamék a családdal mondtak verset, úgy, hogy a fiam elkezdte a gyerekek külön folytatták majd a menyem fejezte be! Nagyon megható volt, A férjem nagyon elérzékenyült.
Aztán az enyém következett, íme le is írtam.
Születésed naján, mit kívánjak Neked,
gyönyörűt, egyedülit, nagyon, nagyon szépet!
Amit csak én kívánok Neked, és senki más!
Egyedi, akárcsak Veled a nagyvilág!
Talán azt, hogy maradj még nagyon sokáig meg nekem,
és legyél itt egészen mindig mellettem!
Tudom, ez a kívánság is önző!.. Látod?
Ezért hát egyszerúen, nagyon boldog születésnapot kívánok!
Na én hiába próbáltam erős lenni, nem nagyon sikerült, mert egy helyen megcsuklott a hangom rendesen, mikor láttam hogy előveszi a zsebkendőt! A gyerekeket is megleptem vele, mert a fiamék is nagyon megöleltek, hogy anya ez nagyon szép volt! Hát így lett megszerve a szülinap! Este nyolc előtt mentek el a vendégek, a gyerekeken kvül a nászék és a nagymama, meg a barátaink voltak. A gyetrekek vasárnap ebéd után mentek haza.
Nagyon örülök, hogy a rossz idő miatt is nagyon szépre sikerült ez a szülinap!