Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Margitka! Tegnap hosszú napunk volt. Miskolcon voltunk 9 óra után indultunk és délután 3 óra után értünk haza. Sok intézni valónk volt, de sikerült mindent egy kivételével festéket nem tudtunk venni. Majd hanyat estünk mikor az árakat megláttuk, 1 literes festék 3.6oo Ft-ba került. Vissza is tettük azonnal, majd megvárjuk mikor leárazás lesz akkor vesszünk. A kerítést kell festenünk elöl, hátul is. Kellene vagy 12 liter jó drága, fel is húztuk magunkat micsoda áramelkedések vannak! Valóban jól teljesítünk, ha így haladunk!
Vettünk húst és vettem zsírnak valót is még este kisütöttem a tepertőt. A húsokat elpakoltam azzal is elment sok idő és már nem volt kedvem benézni.
Jönnek a gyerekek holnap itt lesznek vasárnapig. Ma már elkezdem a sütést és meglátom mire haladok. Főzni húsleves lesz és töltött csirkecomb és töltöttkáposzta.
Ancsa! A kutya nem azért ugatott hogy fújt a szél, annak mindegy. Tegnap előtt már annyira fáradt volt a férjem, hogy leült a fotelba és ülve elaludt, ilyen még nem volt. Mér megint egy hete egyfolytában csahol. Hogy teljes legyen tegnap estétől reggel hatig egyfolytában, eddig csak hajnali három volt, most rekordott döntött! Öt óra után felkeltem nem bírtam főztem a kávétm, ezélrt tudom pontosan. De reggel 9 órakor végre sikerült elkapnom a szülőket, jöttek etetni, és mondtam valamit csináljanak mert ezt már nem lehet sokág bírni! Jön a jó idő az ablak nyitva van, nem lehet majd kibírni. Addig csendbe volt a kutya még ott volt, mihent elment azóta is folytatja! Fogalmam sincs mit lehetne csinálni. A szemben lévők süketek mindketten, annak ugathatnak, a mama ott lakik 94 éves az is süket, na annak is ugathat! A másik szomszéd is mondja nekik, de hiába. Na így állunk!