Válasz: Társalgás

Jó reggelt mindenkinek!
Elég jól aludtam,nem matekoztam álmomban,valamit megint álmodtam,de reggelre elfelejtettem.. ![]()
Várom a futárt,nem jött tegnap ,ma tuti jönni fog,ha hamar jön ,utána még le tudok lépni a szüleimhez ,ablakot mosni...jó lenn megcsinálni mig jó az idő!
Én is olvastam a fagyit,de gondoltam hogy elirtad! ![]()
A nagy datolyát is becipeltük már a szüleimnél,szeretnék rászánni egy egész napot hogy segitsek ott,az udvart is jó lenne rendbetenni,összevissza fut a vadszőlő meg a lonc,már a tetőn is fenn van!Aztán jöhet a tél is.
meg akarom nyirni...a ház előtt is van bokor amit meg kellene nyirni,mályvabokrok,már a szüleim nem birnak ilyen munkákat megcsinálni...Úgyhogy ha ma nem is tudok menni deholnap reggel mindenképpen ,és a napot rájuk szánom,viszem a biciklit,mert a szembeni szomszéd megigérte hogy megszereli amit kell rajta,Atti leengedte ugyan a nyergem de azóta billeg előre hátra,kellemetlen..az meg autó-motor szerelő,mig én anyuéknál takaritok,addig ő megszereli a bringám.! ![]()
Már a kávém megittam,úgy érzem a hagyma nem ártott a torkomnak,féltem mert a hagyma szárit,éjjel is inni szoktam rá vizet,és torkomnak az tesz a legrosszabbat ha szárad...akkor viszket,de úgy érzem nem lett semmi baja..talán begyógyult ott a felmaródás végre..