Fúúú,leülök már egy cseppet,egy jó kávéval,pihenni.
Meg volt a bevásárlás a piacon,haza is cipekedtem,épp mondtam is a szüleinek ideje beszereznem egy banyatankot.Akkor van egy új probléma a szüleimnél...a szomszéd ház,a szembeni két macskája,átjár hozzájuk,eleinte csak az utcán üldögéltek a ház előtt,nagyon girhes,sovány két macska.A gazdájuk nem ad nekik enni,azzal hogy fogjanak patkányt azért vannak...ez természetesen emeletes marhaság.A macska akkor is vadászik ha jól van lakva,ösztönből.Ha meg nem vadászik,akkor éhségében sem fog,mert nem olyan fajta...Na a lényeg,hogy a szüleim persze nem birják elviselni hogy a macskák éheznek,és suttyomban adtak neki mindig enni..a gazda észrevette mert szemben vannak az ablakai,lett is cirkusz,ne etessék a macskáit...Csakhogy a macskák naphosszat az utcán kóborolnak,éhesen..anyu képes volt elbújva a bokrok alá bedugni ételt és a nyáron vitt ki vizet szerencsétlen állatoknak...azért is szóltak,vizet se adjon...már nem mert kimenni az utcára...úgyhogy a macskák kinjukba,megtalálták az egyetlen bevezető utat az udvarba,a szomszéd udvarba bújnak be a kapu alatt és felmásznak a keritésre ,ami beton..és egy kis résen átbújnak,a szüleim oldalára és leugranak a kuka tetejére...eleinte csak a fehér kandúr járt át,de éjszaka is ott aludt,hamarosan megjelent a kis szürke társa is,amelyik a nyáron az utcára fialt,az anyuék ablaka alá...úgy hordta át az úttesten a szájában az újszülött cicáit a gazdájához...csakhogy már csak egy maradt életben...azt pedig már vagy háromszor áthozta anyuékhoz,fel a keritésre,át a lyukon le a kukára...Anyu majd megőrül mert fél a szomszédtól,de sajnálja a macskákat is...közben már szépen kerekednek,mert enni is kapnak benn az udvaron már nem tud szólni a szomszéd,oda nincs bejárása...A kicsit már visszavitték párszor,mert félnek hogy kimegy az utcára,elüti valami...az anyja minduntalan visszahozza...ma is mig ott voltam...kisi ,sovány ragacsos szemű cica..látszik hogy nem kap eleget enni...csak amit az anyja szoptatja.Na,nekem ennyi volt...fogtam a csirkecombokat amit akkor vettem,megnyúztam és feldaraboltam a bőrt...ha még láttatok enni macskákat...az a pici is majd megfulladt úgy tömte...a végén mentem és adtam én neki kis falatokat meg ne fulladjon...vittem ki egy dobozt,párnát és most hivtak a szüleim ott alszanak az anyjával benne..már voltak a szomszédnál hogy a kicsit hazavigyék,de nem volt otthon senki...mi lesz ennek a vége?Képek a topikomban...figyelemmel kisérem az életüket,tudjátok ha én éhes ,gazdátlan állatot találok....