Dehogy adom fel,nem az a fajta vagyok,csak most egy ilyen időszakon megyek keresztül..ha majd haladok a fogaimmal és szépülök,akkor a kedvem is jobb lesz,remélem a Karácsony végre olyan lesz,amilyet szeretnék,addig sok mindennek kell megtörténnie,aztán ha hétfőn visszamegyek dolgozni,le tudom foglalni magam..nem gondolkodom annyit,ott nincs rá idő!És a rendszeresség azért az jó valami..mert csinálni kell...hatra menni dolgozni,9-kor enni,mert szünet van,12-kor újra,hazagyalogolni,ami jót tesz,szinte egész nyáron gyalogoltam..Aztán itthon vár a főzés,ez-az,macskák,nincs idő gondolkodni..a legrosszabb,amit tehet az ember ha otthon ül és sajnálja magát...most sajnos a fogam miatt nem volt választásom..igy is rizikós,a másik oldal,mig le nem tudja venni,nehogy begyulladjon már meg az,a huzattól...azért szerettem volna ha az is lekerül,de persze igaza volt a dokinak,sok egyszerre...két oldalon gyógyuljon ,nincs hol enni...Na megyek,kitaláltam hogy pizzát fogok sütni,meg valami áfonyásat,majd jövök,puszi!