Szervusztok!
Ma sem volt szerencsém..kiment a lakk modell,megint bejött egy bundás...és persze megint engem raktak a bundát varrni...De legalább menne a a vacak gép rendesen,De annyit kinlódok vele,hogy nem emberi..már majdnem sirtam az idegtől...Olyankor kész akarva lenyugtatom magam,nehogy már agyvérzést kapjak azok miatt...A holnapi napot valahogy megpróbálom kihúzni,és végre megint hétvége,aztán egy hét és úgy hallottam,jön egy hosszabb hétvége,a gyereknappal,Pünkösddel egybekötve...
Ma vettem valami vitamin a macskáknak,illetve csak a kicsinek,mert nem akar enni,alig nyammog,mire nagy nehezen odamegy,addigra Poci behalámol mindent...az meg hízik ,mint a malac!Tubusban van,mint a fogkrém,féltem nem fog izleni nekik,de Poci elkezdte nyalni,hát a kicsi is rögtön,úgyhogy bevették az adagjukat.Képesek lettek volna mindet megenni,ha engedem.
Voltam benn szüleimnél is,nagyon szép most a kis udvar,hogy nincsenek a kutyák és nem foglalják el a felét,és persze nincs büdös sem,meg légy sem...Kitettek a lugas alá egy kis padot,én meg a balkonról a kisasztalt elküldtem Attival,amit ő fabrikált,hát olyan jól mutat,majd le is fotózom...El voltak keseredve,hogy ilyen idegesitő a munkahelyem,de hiába olvasom az újságot,van két oldal hirdetés,mind eladónőket,meg sofőröket keresnek,csak!
Én úgy érzem igazán megérdemelném már hogy nyugdijba mehessek,30 év munka elég kéne legyen,főleg ebben a szakmában!
Margitka!
Azóta már biztosan megjavitották a villanyotokat is,elég idegesitő mikor valami tönkremegy a lakásban és szerelőt kell hivni..
Ilona!
Csodás a liliom,előbb azt hittem a megszokott netes megosztás a kép,de aztán olvastam,hogy kaptad!
Szerintem megint jön az eső,tegnap este óta úgy fáj a bal lábamban a csont,mintha le akarna szakadni tőből...Az idő is meleg,de nyomott és a felhők is gyűlnek...